“Geen eigen risico, daar kan niets tegenop”

Sommige gesprekken met onze klanten zijn zo leuk dat ze ons een smile bezorgen. Daarom delen we hun verhalen én uiteraard hun ervaring met een huurauto van Sunny Cars ook met jou! Voor Ton en Mieke Smits is het een uitgemaakte zaak dat ze via Sunny Cars een auto huren. “Wij werken zelf in de verzekeringsbranche dus dat alle verzekeringen inclusief zijn, vinden wij heel belangrijk. Bij Sunny Cars heb je ook geen eigen risico, daar kan niets tegenop. We huren nu al vijf jaar bij Sunny Cars en het verloopt altijd probleemloos. Alles is netjes geregeld.”

"We hebben gelukkig nooit schade gehad, maar ik weet dat ik mij geen zorgen hoef te maken als er onverhoopt toch wat gebeurt. We zijn super tevreden en bevelen Sunny Cars bij al onze vrienden aan.”

Waar zijn jullie tot nu toe geweest?

“We maken graag verre reizen. We zijn twee keer naar Zuid-Afrika geweest, naar Namibië en Botswana. En ook naar Mauritius en Amerika. De volgende reis gaat naar Australië. De auto hebben we al geboekt, bij Sunny Cars natuurlijk. We vinden het fijn om alles in ons eigen tempo te doen. We reizen liever niet in een groep, dan moet je op veel plekken stoppen waar je eigenlijk liever was doorgereden of andersom. Wij bepalen alles liever zelf. Het is leuk om een land op je eigen tempo te ontdekken en fijn dat bij Sunny Cars alles goed is geregeld. We hebben altijd mooie, nieuwe auto’s gehad. Alleen op Mauritius deed de airco het niet zo goed, maar we vonden het niet de moeite om ervoor terug te gaan. De auto was wat groter en dat vonden we wel fijn. De informatie die je van Sunny Cars ontvangt of die je op de website kunt terugvinden is ook goed. Het was ook handig dat we van tevoren al wisten dat de tol in Zuid-Afrika van de borg wordt ingehouden. Omdat je weet dat je goed verzekerd bent, gaat het inleveren van de auto ook altijd gemakkelijk. Je hoeft je gewoon geen zorgen te maken over onduidelijke bijkomende kosten.”

Tip: Wil je altijd verzekerd zijn van een jonge huurauto? Boek dan de extra service Young car bij je huurauto reservering. Zo rijd je een auto met maximaal 25.000 km op de teller. Dat rijdt nog eens fijn!

Jullie zijn echte kenners!

Ton: “Zeker, maar je moet het niet onderschatten en ook niet bang zijn om zelf in de auto te stappen. In Zuid-Afrika en Namibië rijden ze bijvoorbeeld links. Dat is best wel even hectisch in het begin. Je ziet toeristen regelmatig in de fout gaan op rotondes. Als we de auto hebben opgehaald rijd ik altijd even achter iemand anders aan, totdat ik weer gewend ben.” Mieke: “In de wildparken rijden is ook best spannend hoor. We hebben wel eens een olifant vlak voor onze auto gehad. Dan moet je kalm blijven, de auto in z’n achteruit zetten en rustig terugrijden. Aan paniek heb je niks.” Ton: “Het beste is om je maar gewoon aan te passen. In Zuid-Afrika moet je je echt aan de snelheid houden. Je hebt zo een bekeuring te pakken. Ze houden je aan, zeggen dat je te hard hebt gereden en mee moet naar het bureau om te betalen. Dan kun je beter zeggen dat je alleen een creditcard hebt en een beetje contant geld in je portemonnee. Meestal passen ze de bekeuring dan aan naar het bedrag dat je bij je hebt… Zorg dus dat je niet al teveel cash mee neemt. Laat zien hoeveel geld je bij je hebt, dan ben je er maar vanaf… In dit soort landen rijden we alleen maar overdag. Zorg ook altijd dat je op tijd tankt, want je wil niet op een verlaten weg zonder benzine komen te staan. We hebben in Namibië weleens 500 km gereden zonder een benzinepomp tegen te komen. Je moet gewoon een beetje voorzichtiger zijn dan thuis.”

66

Hebben jullie nog meer tips?

“Je kunt het beste zelf een navigatie kopen met een wereldkaart, die heb je er zo uit en het voordeel is dat je altijd weet hoe hij werkt. Ook kun je thuis de hele route er al inzetten. In Amerika moet je erop voorbereid zijn dat ze hoe dan ook gaan zeuren over extra verzekeringen en een upgrade. Gewoon blijven volhouden en de uitgebreide voucher laten zien, met Sunny Cars heb je echt niks extra’s nodig. En zo’n upgrade is leuk, maar je moet er wel extra voor betalen, dus als je daar geen zin in hebt, gewoon niet doen.”

Zeg altijd nee tegen extra verzekeringen ter plaatse. Via ons ben je echt all-in verzekerd waardoor je bent gedekt bij schade aan je huurauto.

Wil je zelf een keer ervaren hoe het is om zorgeloos een auto te huren? Reserveer je auto voor je volgende vakantie.

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.