2019: een zonnig jaar voor Sunny Cars!

Zo, daar zitten we dan. De kerstboom is opgetuigd, de kerstmuziek klinkt uit de speakers en op het kantoor van Sunny Cars in Haarlem hebben we de Foute Kersttruiendag achter de rug. Nu het einde van december nadert, betekent dat natuurlijk ook dat het weer tijd is om even terug te blikken op het afgelopen jaar.

En wat een jaar was het! Een zonnig jaar. In 2019 hebben we verschillende vernieuwingen doorgevoerd om autohuur nog makkelijker en duidelijker voor je te maken. Zo maakten we het bij meer dan 100 autoverhuurpartners mogelijk om de voucher toe te voegen aan je Apple Wallet. Handig, want dat betekent dat je de voucher niet meer geprint mee hoeft te nemen! We zijn nog steeds erg blij met deze ontwikkeling, want op deze manier maken we papierloos reizen mogelijk en hebben onze klanten alle autohuurinformatie bij de hand wanneer ze de huurauto ophalen. Ook maakten we de waarborg beter zichtbaar op onze website. Hoe kan het ook anders? Bij Sunny Cars staan we immers voor duidelijkheid en transparantie. Erg handig!

En dan nog iets waar we heel blij mee zijn: guaranteed model! Je reserveert altijd een categorie en geen specifiek type of model, maar sinds dit jaar kunnen wij op een aantal bestemmingen “guaranteed models” aanbieden. Ideaal als je graag een keer in die toffe Fiat 500 wil rijden tijdens je vakantie in Italië of Spanje.

fiat-5000-guaranteed-2
Één van onze Sunny collega's was zo enthousiast en reserveerde meteen een Fiat 500 in Alicante.

Sunny plane

Last but not least, de kers op de taart waar we bij Sunny Cars nog steeds enorm trots op zijn: afgelopen jaar verlegden we onze grenzen met een branded TUI-vliegtuig. We hadden voor het eerst ons ‘eigen’ vliegtuig helemaal in Sunny stijl! Het was een mooie stap in onze jarenlange samenwerking met TUI. Uiteindelijk heeft het toestel 689 vluchten naar 44 bestemmingen gevlogen. Ook een leuk feitje: er zijn 1349 huurauto’s opgehaald door passagiers die met het Sunny vliegtuig hebben gevlogen. Misschien heb jij er wel mee gevlogen?

modelvliegtuig-sunny-cars
2019 was ook het jaar waarin wij ons eigen modelvliegtuig(je) kregen. Je begrijpt vast dat wij met enige regelmaat trots naar deze exemplaren kijken.

Op naar 2020

In 2020 willen wij nóg meer de zonnige kant van autohuur laten zien en ervoor zorgen dat onze klanten op en top kunnen genieten van hun autohuur tijdens een welverdiende vakantie. Kortom: Rent a smile, óók in 2020. Ook vieren we in het nieuwe jaar onze 25e verjaardag. Een jubileum!

We kijken uit naar een goed jaar: we gaan vol op het gaspedaal staan om ook komend jaar jouw autohuur weer te verzorgen. Stap je weer bij ons in?

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.