Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Bertilde Kobus – Customer care

Wellicht heb je weleens contact gehad via de e-mail of telefoon met een Sunny collega. Elke dag van het jaar werkt een team van enthousiaste medewerkers vol inzet om een top all-inclusive autohuurproduct en te bieden met de beste service. Maandelijks houd ik een interview met één van de medewerkers en krijg jij te lezen wat hem of haar bezighoudt. Wie zijn de mensen achter Sunny Cars? Deze keer maken we kennis met Bertilde Kobus, medewerker op onze afdeling Customer Care.

Hoe lang werk je al voor Sunny Cars?Bertilde Kobus

Sinds 2 april 2013, dus nu 1,5 jaar. Ik heb eerst een jaar op de reserveringsafdeling gewerkt. Nu werk ik tijdelijk op de afdeling Customer Care. Ik ben daar begonnen doordat een collega met zwangerschapsverlof ging.

Wat vind je het leukste aan je werk? En waarom?

Het werken in een teamverband en de afwisseling.  Wij werken met een ontzettend leuk team en geen dag is hetzelfde. Ieder telefoongesprek en ook iedere klant is anders, de ene keer belt een klant en maak je een leuke reservering, een andere keer word je gebeld op het noodnummer omdat een klant een probleem ter plaatse heeft. Die lossen we dan op!

Op welke bestemming heb jij als laatste een auto gehuurd? Aanrader?

Ik ben eind augustus op vakantie geweest naar Griekenland. Wij verbleven eerst 4 dagen in Parga (vasteland) en daarna nog 8 dagen op het eiland Lefkas. Uiteraard hebben wij via Sunny Cars een huurauto gereserveerd. Deze werd op dag 4 bij het hotel in Parga geleverd en met deze auto zijn wij naar het eiland Lefkas gereden. Deze rit duurt normaliter ca. 2,5 uur maar wij hebben onderweg nog de Archeron river in het binnenland bezocht (rivier in een kloof met prachtige natuur en superhelder water). Ook op Lefkas hebben wij veel uitstapjes gemaakt met de huurauto bijvoorbeeld naar het Porto Katsiki strand aan de westkust, dit strand staat in de top 10 mooiste stranden van Europa. Autorijden op Lefkas is absoluut een aanrader! de wegen zijn er relatief goed en en bijna alle plaatsnamen staan zowel in het Grieks als in het Engels aangegeven behalve in de hele kleine dorpen in het binnenland. Lefkas is een erg groen en bergachtig eiland en bijna overal waar je rijdt heb je een prachtig uitzicht over de blauwe zee.

Wat is jouw favoriete vakantieland/droomland?

Mijn favoriete vakantieland  is absoluut Griekenland. Griekenland heeft alles wat ik zoek voor een vakantie: zon en warme temperaturen, een diepblauwe zee, mooie stranden, een zeer vriendelijke bevolking en natuurlijk heerlijk eten. Ik heb stage gelopen op Rhodos in het verleden en daar mijn huidige vriend ontmoet (wel een Nederlander hoor) Samen zijn wij op vakantie geweest naar Kreta (3 keer) , Rhodos, Samos, Keffalonia en nu alweer voor de vierde keer naar Lefkas.Bertilde Kobus

Mooiste plek waar je ooit bent geweest?

Bali / Indonesie. Vooral het binnenland met de groene rijstvelden, watervallen en de tempels is erg mooi en indrukwekkend. Bij de eilanden Nusa Penida en Nusa Lembongan voor de kust van Bali hebben wij een mooie snorkel excursie gemaakt. Je had een natuurlijk zeestroming daar. Een boot bracht je tot aan het begin van deze stroming, daarna hoefde je niet meer te zwemmen maar kon je je met de stroming laten meedrijven over het rif, dat was een hele bijzondere ervaring.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Ik houd ervan om weekendjes weg te gaan, uit eten te gaan en ik houd van winkelen. Daarnaast vind ik het heerlijk om een dagje naar zee te gaan, lekker te zonnen of lekker uit te waaien (afhankelijk van het weer). In het weekend vind ik het leuk om vrienden te bezoeken of een avondje naar de kroeg te gaan.

Noem eens iets wat wij nog niet van je weten?

Ik denk dat veel mensen al best veel van mij weten, wat dat betreft ben ik een open boek. Misschien het feit dat ik in het oosten van Nederland ben geboren? (Vriezenveen / Twente) Ik heb daar tot mijn 24e jaar gewoond. Mijn ouders, zus, broertje en al mijn familie wonen daar dus ik kom daar nog regelmatig en ja ik spreek dus ook vloeiend Twents.

Wat betekent Sunny Smile voor jou?

Persoonlijk: met een lach op mijn gezicht naar mijn werk gaan. Zakelijk: er voor zorgen dat klanten ook deze lach op hun gezicht krijgen door ze goed te helpen, een goede service te verlenen en eventuele problemen correct af te handelen.

Renske Mijderwijk

Marketing Coördinator B2B events & Joint Promotions

Van 2009 tot 2019 was Renske werkzaam bij Sunny Cars. Eerst op de Reserveringsafdeling, maar al snel maakte ze de overstap naar Marketing. De laatste jaren heeft ze vooral tripjes gemaakt in Europa, maar een verre reis staat nu wel bovenaan haar verlanglijstje.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou