Dit is het leukste klantgesprek van februari

We love creating smiles en we zijn gek op tevreden klanten. Daar doen we dan ook alles voor! Wij vinden het ook heel fijn als er bij ons een glimlach op ons gezicht wordt getoverd, bijvoorbeeld met een leuk mailtje met een compliment of een mooie review. Maar het is natuurlijk ook hartstikke tof om dit met jullie te delen. In de rubriek ‘You made us smile’ geven we je een kijkje achter de schermen en delen we elke maand een klankgesprek waar we heel blij van worden. Lees je mee?

Een héél tevreden klant

Onze Finance afdeling ontving een tijdje terug onderstaand bericht. Soms ontvang je een heel leuk mailtje, zonder dat je het verwacht. En dat maakt dan je dag! Toch leuk als iemand de tijd neemt om ons te bedanken voor de snelle service. Zij een smile, wij een smile.

2-10

Bij Sunny Cars gaan en staan we altijd voor de allerbeste service. Ons motto is niet voor niets Rent a smile! Dit soort klantgesprekken zijn dan ook echt cadeautjes voor ons. Volgende maand lees je weer een nieuwe You made us smile. Lees je dan weer mee?

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Jo en Mieke

28 februari 2021 | 9:45 am | Reageer op Jo en Mieke

Afgelopen jaar hadden wij een vakantie geboekt in mrt naar Sicilië en en leuke huur auto bij Sunny Cars gereserveerd, toen het duidelijk werd dat dit niet kon i.v.m. Covid 19 hebben wij alles in april omgezet naar Griekeland, ook met de huurauto bij Sunny Cars, ging dit zonder probleem. In begin mei werd duidelijk dat dit ook niet doorging, jammer maar wegens Covid 19 omstandigheden wel begrijpelijk.
Van Sunny Cars kregen wij bericht dat het reeds betaalde bedrag werd omgezet naar een te goed als voucher voor komend jaar. Alles werd perfect vanuit Sunny Cars met ons gecommuniceerd.
Als het lukt en geregeld kan worden, hopen wij dit najaar de huurauto toch te mogen gebruiken.
Sunny Cars bedankt voor de klantgerichte communicatie en het mee denken in de oplossingen van ons probleem.
Met vriendelijke groet M & J

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.