Het leukste klantgesprek van deze maand

We love creating smiles en we zijn gek op tevreden klanten. Daar doen we dan ook alles voor! Wij vinden het ook heel fijn als er bij ons een glimlach op ons gezicht wordt getoverd, bijvoorbeeld met een leuk mailtje met een compliment of een mooie review. In de rubriek ‘You made us smile’ geven we je een kijkje achter de schermen en delen we elke maand een klantgesprek waar we heel blij van worden. Lees je mee?

Gemiddelde leeftijd

Onze klanten houden ons scherp! En dat bleek maar weer uit het volgende klantgesprek. Op de meeste bestemmingen is de minimale leeftijd om een auto te mogen huren 25 jaar. Maar deze klant dacht een maas in de wet te hebben gevonden.

Hij vroeg ons “Ik ben zelf 50 jaar en mijn dochter is 22. Mogen wij het rijden afwisselen? Jullie hebben het namelijk over een gemiddelde minimale leeftijd om een auto te mogen besturen en onze gemiddelde leeftijd is samen 36.” Goed bedacht door deze klant, we moeten het toegeven! Hoewel deze leeftijd inderdaad gemiddeld is, want op sommige bestemmingen mag je met 21 al een auto huren, terwijl dit op andere bestemmingen 25 is, is er natuurlijk geen sprake van een gemiddelde leeftijd tussen twee bestuurders!

Je begrijpt dat wij dit inmiddels aangepast hebben zodat hier geen onduidelijkheid meer over kan ontstaan. Dat vinden we een van de leukste dingen aan het contact met onze klanten, ze zorgen ervoor dat wij zelf ook weer even anders naar onze teksten kijken.

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

helbert vogelzang

5 juli 2021 | 8:21 pm | Reageer op helbert vogelzang

Uw mailtje met belangstelling gelezen. Wat me wel verwonderde is het volgende. Bij het bekijken van de auto's was bij sommige auto's op het fototje te zien dat er vier deuren in zitten en in de tekst werd meegedeeld twee deuren. Bij "Small Standard" bij de Ford K en bij "Economy Standaard" bij de Opel Corsa. Bovendien, als u de auto's huurt via Air Auto hebben ze niet eens meer auto's met slechts twee deuren zoals een personeelslid me vertelde. Hoe zit dit? Of is het een ongemerkt binnen geslopen foutje? Kan hinderlijk zijn, maar is natuurlijk menselijk.
Dan nog dit. Toen wij voor het eerst een huurauto bij Air auto via u kregen toebedeeld, liepen we met kloppend hart daar heen. Omdat de resenties van dit bedrijf op het internet gemiddeld slecht was. Wat waren we blij toen dat alles bleek mee te vallen. Aardige mensen en redelijk goede auto's.
Wel nog dit. Bij meerdere verhuurders hebben we wel eens een Fiat Punto gehad. Voor zijn klasse ruim en comfortabel, maar zo goed als onbruikbaar in gebied met wat steilere bergwegen. Daar heeft hij de grootste moeite om de berg op te klimmen vergeleken met andere merken. Dus... Uitbannen dat type! Mijn Lelijke Eend van inmiddels 43 jaar oud deed het vele jaren geleden in de bergen van Noorwegen met mijn vrouw en ik, onze (toen nog) kleine kinderen en de nodige bagage EN een 40 kg zware De Waard Albatros kampeertent er in, nog stukken beter met slechts 28 pk......
Graag uw reactie.
Met vriendelijke groeten, Helbert Vogelzang; wegens de corona toestenden toerist nog in ruste...... (Hopen dat het nu snel over gaat.....).

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.