Dit is het leukste klantgesprek van mei

We love creating smiles en we zijn gek op tevreden klanten. Daar doen we dan ook alles voor! Wij vinden het ook heel fijn als er bij ons een glimlach op ons gezicht wordt getoverd, bijvoorbeeld met een leuk mailtje met een compliment of een mooie review. In de rubriek ‘You made us smile’ geven we je een kijkje achter de schermen en delen we elke maand een klantgesprek waar we heel blij van worden. Lees je mee?

Yes, we mogen weer!

Het heeft even geduurd, maar we mogen weer op vakantie naar een aantal bestemmingen. Daar zijn niet alleen wij, maar ook onze klanten enorm blij mee! Vorig jaar moesten door corona veel reserveringen geannuleerd worden. Die klanten ontvingen van ons een coronavoucher, met een geldigheid van 1 jaar, waarmee zij op een later moment opnieuw een reservering konden maken. Zoals beloof zijn wij eind maart begonnen met het terugbetalen van deze vouchers. Maar nog leuker is het natuurlijk wanneer klanten de voucher kunnen inwisselen voor een nieuwe reservering!
Het is dan ook heel fijn om te zien dat er de afgelopen weken ontzettend veel vouchers zijn ingewisseld voor een huurauto deze zomer. Want we kunnen eindelijk weer doen wat we leuk vinden: klanten helpen met het vinden van een geschikte huurauto!

blije-klant

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.