fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

De beste reistips voor Lesbos

Om de beste reistips te verzamelen interviewen we elke maand een expert uit de Smile Society, onze best verkopende reisbureaus. Lees snel wat Caroline van Heukelen van Arke Middelharnis adviseert.

Goedemiddag Caroline, als nu een klant binnenkomt en die vraagt aan jou; “ waar moet ik heen op vakantie?” wat zou jij hem dan aanraden.
Zonder enige twijfel: ´Griekenland!´ En is er dan nog een specifiek eiland dat je zou adviseren? “Lesbos zou ik dan aanraden.”

Waarom Lesbos?
“Als je het over het ultieme vakantiegevoel hebt dan is Lesbos dé bestemming bij uitstek. Mooie plaatsjes, stranden en heerlijk eten. Alle Griekse eilanden zijn trouwens de moeite waard om te bezoeken, Griekenland is echt super veelzijdig. Daarnaast is Lesbos een van de beste eilanden om met een huurauto te ontdekken.“

Als je een Sunny Cars huurauto adviseert op Lesbos, welke tips geef jij je klanten mee?
“Op Lesbos is het in het algemeen heerlijk toeren, maar de vakantie is niet compleet als men niet bij het Versteende Woud of in het plaatsje Molyvos is geweest. De zonsondergang die te zien is vanaf Molyvos is uniek en elke keer ben ik sprakeloos als ik er ben!”

Zonsondergang in Molyvos

Je klinkt als een kenner
“ Klopt, ik ben er een aantal keer geweest. Daarom kan ik ook mijn klanten goed adviseren om naar Lesbos te gaan en daar een huurauto te reserveren.”

Caroline, dank je wel voor je antwoorden.

Heb je tips over Lesbos deel ze dan met ons. Wil je zelf de zonsondergang bekijken op Lesbos? Dan hebben we twee partners ter plaatse waar je huurauto´s bij kunt reserveren.

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou