Toer rond op Zakynthos en ontdek het eiland

Zakynthos is een heel fijn eiland waar genoeg te ontdekken is. Niet alleen in Zakynthos stad is veel te zien, de hele omgeving heeft zoveel te bieden. Maar hoe kom je op alle mooie plekjes? Met een huurauto van Sunny Cars natuurlijk. Daarmee ben je vrij om overal heen te rijden en ergens zolang te blijven als je maar wilt! Hoe fijn is dat! Je haalt je huurauto direct bij aankomst op de luchthaven van Zakynthos. Instappen en wegrijden. De vakantie kan beginnen!

Goede wegen en duidelijke routes

Het eiland leent zich perfect om er lekker rond te toeren. De wegen zijn goed begaanbaar en je navigeert eenvoudig naar allerlei leuke plekjes. Het meest bekende strand is Navagio Beach waar het scheepswrak ligt. Vanuit Zakynthos stad rijd je in een uurtje naar deze beroemde bezienswaardigheid. Hoe vroeger op de dag, hoe beter want anders is het er erg druk. Dat is ook zo fijn aan een huurauto, want je kunt zelf kiezen hoe laat je vertrekt.

zakynthos-road
De wegen op Zakynthos zijn goed begaanbaar.

Ga naar het strand van de locals: Porto Roxa beach

Wil je naar een heerlijk strand waar ook veel locals komen, rijd dan naar het westen en ga naar Porto Roxa beach. Als je van plan bent om te gaan zwemmen, bereid je dan voor. De locatie is op een grote rots dus om in het water te komen moet je wel even klimmen. Waterschoenen zijn een must!

zakynthos-porto-roxa-beach-2
Strandjes opzoeken doe je met een huurauto!

Met de huurauto kun je overal stoppen

Wat je natuurlijk ook kunt doen, is wat rondrijden en dan vanzelf een strandje ontdekken waar je wilt stoppen. Zo kom je vaak de mooiste plekken tegen. Griekse muziek aan, raampje open en genieten van het landschap dat je onderweg ziet. Of even stoppen bij het lokale restaurant met Griekse lekkernijen. Met een huurauto doe je gewoon wat je wilt, op je eigen tempo!

zakynthos-restaurant
Met een huurauto kun je stoppen waar je wilt, zoals bij een lokaal restaurant met Griekse lekkernijen.
Als je bij Sunny Cars huurt heb je ongelimiteerde kilometers. Op de bonnefooi rijden en wel zien waar je uitkomt of een lange route afleggen? Het kan allemaal!

Rijd naar magisch Agalas

Ook zeker de moeite waard is Agalas, een dorpje dat op een half uurtje rijden van Zakynthos stad ligt. Daar kun je ook de Damianos grotten en de Venetiaanse bronnen bewonderen. Helemaal magisch is de ongerepte natuur, het uitzicht op de Ionische zee en de witte kalkstenen kliffen in de azuurblauwe zee.

Wil je een prachtige groene omgeving met dennen- en olijfbomen? Rijd dan naar het zuiden en bezoek het traditionele dorp Keri.

zakynthos-agalas
In Agalas is de ongerepte natuur magisch mooi.

Zie je jezelf al rondrijden op Zakynthos?

Waar je ook heen rijdt, je zult zien dat Zakynthos een prachtig eiland is dat veel plekjes heeft om te ontdekken. Reserveer daarom nu jouw all-in huurauto op Zakynthos zodat je overal heen kunt rijden en zelf kunt zien hoe mooi het is. Daarnaast heb je geen gedoe met verzekeringen omdat je via Sunny Cars all-in huurt. Je kunt dus met een gerust hart nee zeggen als er ter plaatse nog extra’s worden aangeboden. Autosleutels ophalen en genieten maar!

Bekijk het aanbod op Zakynthos

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.