Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

De grappigste quotes van klanten in juli 2014

Van de honderden telefoontjes en e-mails die we dagelijks ontvangen, krijgt de reserveringsafdeling regelmatig een glimlach op het gezicht. Dit zijn de leukste opmerkingen uit de maand juli.

SC_quotes_juli

Susanne Pols-van Gelder

Head of reservations

Als Manager Reserveringsafdeling Nederland & België weet Susanne als geen ander hoe we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Ze traint en coacht collega’s, zodat ook zij alles weten over autoverhuur en de service die wij verlenen. In haar vrije tijd is ze gek op reizen – hoe kan het ook anders!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Pauline

21 augustus 2014 | 6:21 pm | Reageer op Pauline

in mei hadden we n auto gereserveerd bij Sunny cars. We kwamen aan in Palma maar hadden n foutje gemaakt oeps. .onze auto stond in Las palmas enkele duizenden kilometers verder ander eiland.Aangezien Sc daar geen balie heeft hebben we telefonisch contact gezocht.. een andere auto geboekt en na thuiskomst t volledige bedrag teruggestort.We gaan in september naar Italie, hopend op weer een goede samenwerking en natuurlijk weer met Sunny cars

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Susanne Pols-van Gelder

25 augustus 2014 | 8:42 am | Reageer op Susanne Pols-van Gelder

Beste Pauline,

Hartelijk dank voor je reactie.

Dat was vast even schrikken! Fijn dat het allemaal goed opgelost is. Erg grappig dat ik gisteren in een interview over de Canarische eilanden nog vertelde dat dit een veel gemaakte vergissing is!

Met zonnige groet,

Susanne Pols

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou