De 4 leukste quotes van september

Zowel klanten als reisagenten bezorgen ons weleens een grote smile. Uiteraard glimlachen we bij elke reservering die binnenkomt, maar óók bij de leuke uitspraken die aan de telefoon en via de mail worden gemaakt. Ook de afgelopen maand hebben we weer de leukste voor je verzameld. Hierbij de 4 leukste quotes van september op een rij!

Dit kan niet wachten

Om 09:01 uur gaat direct de telefoon. Oeps denkt mijn collega, er is vast iets aan de hand. Klant: "In de bijna 40 jaar dat ik al auto’s huur ben ik nog nooit zo goed geholpen als nu. Bij het inleveren reed de medewerker mij in de huurauto naar de vertrekhal, zodat ik niet hoefde te lopen. Zo lief!"

Creatieve service

Klant: "Ik heb op jullie website gelezen dat je zonder creditcard een auto kunt huren en dat je dan in plaats van een creditcard een voucher inlevert. Waar kan ik die voucher kopen?" Collega: "De Geen Waarborg service bedoel je. Dat werkt een beetje anders. Ik leg het je graag uit."

Nóg creatiever

Er komt een reservering binnen waarin de klant om adresaflevering vraagt. Bij de naam en adres van het hotel staat: ‘Lamezia Terme, balie luchthaven.’ Leuk gevonden, maar helaas kan de verhuurder de auto daar niet komen brengen.

Sunny quiz

Reisagent: “Ik word zo vrolijk van jullie wachtmuziek! Welke artiest denk je dat dit was en uit welk jaar?” Collega: “… Uh, dat durf ik niet te zeggen!” Reisagent: “Nou, ik heb het even opgezocht. Het is Frank Sinatra uit 1968!”

Dit waren de 4 leukste quotes van afgelopen maand. We hopen dat je ze leuk vond! Volgende maand staan ze weer voor je klaar! In de tussentijd een huurauto reserveren? Wacht niet langer!

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.