De quotes van april – je huurauto ophalen in Tok en inleveren in Chicken…

Ja ja, de drukte is begonnen. De reserveringen voor de zomer worden volop gemaakt en ondertussen zijn er ook al en hoop mensen die meivakantie aan het vieren zijn. Mét huurauto! Ondanks de drukte blijven we gewoon lachen, mede dankzij de grappige gesprekken die wij soms voeren. Wedden dat jij ook moet lachen?

De quotes van april 2018

 

 

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Herman Wilmink

20 mei 2018 | 1:22 pm | Reageer op Herman Wilmink

Hoi Susanne,
Wij zijn in Tok Alaska geweest op 4 juli. Tijdens de parade werd de Alaska highway doodleuk geheel afgesloten. Te bedenken dat het de enige verbindingsweg is in dat deel van de wereld... Later die reis waren we in Chicken, eens een goudzoekers stadje, nu festival plek, o.a. voor bejaarde hippies. De naam Chicken is ontstaan omdat de mijnbouwers uit begin vorige eeuw de plaats wilden noemen naar de witte vogel die daar voor kwam: de ptarmigan, maar niemand kon het schrijven en daarom werd het “chicken” genoemd.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

22 mei 2018 | 12:19 pm | Reageer op Sanne van Reek

Hoi Herman,

Wat een grappig feitje. Dat ga ik niet meer vergeten:-).

Zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.