De quotes van maart – mag ik even oefenen in een huurauto?

We hebben afgelopen maand weer heel wat uurtjes aan de telefoon gehangen. Versprekingen, grapjes, misverstanden. Ja, we maken het allemaal mee! Natuurlijk zijn we altijd uiterst serieus aan het werk, maar van sommige uitspraken krijgen we toch wel de slappe lach. En jij?

Quotes van maart 2018

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Fred Froeling

30 april 2018 | 11:12 am | Reageer op Fred Froeling

Hoe probeert SIXT Portugal aan extra omzet te komen? Wilt u een upgrade van een Seat Ibiza (benzine) naar een Volvo of BMW (diesel) voor een meerprijs per dag van € 7 en inleveren lege tank met betaling van €73? Nee geen interesse. Voor €5 en tank leeg €73. Nee geen interesse. Van mijn manager mag het met alleen tank leeg en € 73. Nou ok dan na enig rekenen kan het voordeliger zijn. Lage brandstofgebruik, meer rijcomfort, toch 1800 km rijden. Blijkt er na de eerste keer tanken een tankinhoud te zijn van niet meer dan 35 of 40 liter, dus die met die lege tankoptie verdienen ze toch nog wat. Of ik pechhulp bij wil verzekeren, die is Sunny waarschijnlijk vergeten. Jullie verhuren toch goede auto's? Dan is dat ook niet nodig........ Was wel een comfortabele auto!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

30 april 2018 | 1:43 pm | Reageer op Sanne van Reek

Hoi Fred,

Wat vervelend dat het zo verlopen is. Als je via Sunny Cars huurt zijn er inderdaad geen extra's nodig, tenzij je dit zelf natuurlijk graag wil. Ook de pechhulp is niet nodig!

Gelukkig was het een comfortabele auto. Hopelijk ben je dit voorval snel vergeten :-).

Met zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.