De quotes van november – Mijn naam is Spaans Duits!?

Wat? Sinterklaas is alweer in het land! En langzaamaan komen de gezellige feestdagen steeds dichterbij… Heel leuk, maar dat betekent dus ook dat het steeds kouder en kouder wordt. De gure wind, hagel en regen en bovenal de duisternis is wat ons te wachten staat. Maar weinig mensen die echt blij worden van de winter! Hoog tijd om dus alweer te fantaseren over een vakantie naar een zonnig oord. Ook nu staan onze autohuurexperts voor je klaar. Heb je een prangende vraag over je huurauto? Ben je benieuwd welke huurauto past bij jouw vakantiewensen of wil je wat hulp bij het maken van je reservering? Wij staan voor je klaar!

Ook de afgelopen maand hebben de autohuurexperts van onze reserveringsafdeling weer heel wat uren aan de telefoon gehangen. En soms zijn die gesprekken zo leuk, dat we ze niet meer vergeten. Dat schrijven we dan op, met de leukste quotes van de maand als resultaat. Lees je weer mee?

Sunny quotes van november 2018

Susanne Pols-van Gelder

Head of reservations

Als Manager Reserveringsafdeling Nederland & België weet Susanne als geen ander hoe we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Ze traint en coacht collega’s, zodat ook zij alles weten over autoverhuur en de service die wij verlenen. In haar vrije tijd is ze gek op reizen – hoe kan het ook anders!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.