Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

De verkiezingsbeloften van Sunny Cars

Het is een bijzondere dag. Vandaag zal Donald Trump beëdigd worden als 45e president van de Verenigde Staten. Een bijzondere moment voor hem, het Amerikaanse volk en… Sunny Cars.

roadtrip usa

Lekker druk

Ik heb de verkiezingen op de voet gevolgd en ben razend nieuwsgierig naar hoe de komende tijd er voor Trump uit gaat zien. Het moet toch vreemd zijn om ineens de president van Amerika te zijn. Wat in ieder geval vaststaat is dat zijn agenda voorlopig goed gevuld is. Ook bij Sunny Cars verwachten we het de komende tijd weer lekker druk te krijgen. In de aanloop naar het voorjaar beginnen onze klanten alvast reisplannen te maken en dat merken wij direct! Op de reserveringsafdeling vinden we dit een heerlijke periode. We helpen klanten om hun reiswensen zo goed mogelijk waar te maken. We denken met hen mee om ervoor te zorgen dat ze de beste keuze maken en zoeken naar oplossingen als er knelpunten zijn. En als we dreigen tegen een muur aan te botsen, proberen wij die altijd af te breken (daarin lijken we dan weer níet op Trump). Als dat niet gaat, dan rijden we er omheen. Met een beetje inzet en goede wil is er voor bijna alles wel een oplossing.

En over inzet en goede wil gesproken…

Vandaag belooft Trump dat hij het Amerikaanse volk naar eer en geweten zal leiden en dat hij het beste voorheeft met Amerika. Een mooi moment voor ons om de beloften die wij impliciet iedere dag aan de klant doen, eens uit te spreken:

• We proberen jou te ontzorgen. Wij vinden dat je vakantie zorgeloos moet zijn. Jij hoeft je dus niet bezig te houden met vragen over verzekeringen, eigen risico of de tankregeling. Wij regelen dat je optimaal verzekerd bent, je eigen risico kopen we voor je af en de tankregeling is altijd eerlijk.

• Wij zijn transparant. Je weet bij ons altijd wat je huurauto gaat kosten en welke voorwaarden er aan je autohuur verbonden zijn. Je komt ter plaatse dus niet meer voor verrassingen te staan.

• We zijn er als je ons nodig hebt. Heb je vragen of gaat er ter plaatse iets mis? Dan kun je ons áltijd bellen. Dus ook ’s nachts.

• Wij streven ernaar je dat unieke rent-a-smilegevoel te geven. Niet alleen door bovenstaande beloften in te lossen, maar ook door je altijd zo goed mogelijk te helpen. Een stapje extra zetten, is voor ons geen enkel probleem.

• En mocht er tóch iets misgaan, dan zullen we altijd ons best doen om de situatie zo goed mogelijk voor je op te lossen. Met begrip voor je situatie uiteraard.

De komende vier jaar zullen wij weer alles in het werk stellen om onze beloften waar te maken. Zo hopen we bij te kunnen dragen aan een heleboel zorgeloze vakanties en prachtige herinneringen. En na deze vier jaar? Gaan we natuurlijk gewoon nóg een keer voor een periode van vier jaar. Beloofd!

Fidji

Autohuurexpert

Sinds 2011 schittert Fidji op de Reserveringsafdeling. En haar karakter is nét zo zonnig als haar naam doet vermoeden. Reizen is haar grote hobby – met de VS, Zuid-Afrika en Vietnam als haar top 3 mooiste bestemmingen.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Ton Boerma

29 januari 2017 | 10:39 am | Reageer op Ton Boerma

Jullie zijn goed bezig. Alle nadelen van de concurent omzettwn in je eigen voordelen! Het is dan ook niet moeilijk veel vrienden en kennissen naar jullie toe te praten.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou