Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Drukte in december

Druk, druk, druk

Jaja, het is weer december. Die rare maand waarin zoveel gebeurt. Afronding van het oude jaar, collega´s die vakantie hebben, vrije dagen…. de maand vliegt zó voorbij. En in je eigen tijd ben je ook al zo druk met van alles en nog wat. Staat de kerstboom eindelijk, dan kun je aanschuiven bij een etentje. En o ja, de cadeautjes moeten tussendoor nog worden gekocht. Druk, druk, druk dus. Herkenbaar?

Vanwege de drukte blijft er minder tijd over om bijvoorbeeld je Social Media bij te houden. Alvast één zorg minder, het blogteam van Sunny Cars zal je de komende 2 weken met rust laten. Ook via andere kanalen als Twitter, Facebook en Google+.

Sunny Cars blijft bereikbaar

Dat betekent niet dat je niet op Sunny Cars kunt rekenen. Sterker nog, we staan elke dag van het jaar voor je klaar. Zelfs tijdens de feestdagen! Houd wel rekening met de aangepaste openingstijden.

Dit jaar voor mij geen verplichtingen, ik stap Eerste Kerstdag in de Thalys naar Parijs. Heerlijk!
Ik wens je, namens alle Sunnies, hele fijne feestdagen en ik zie je terug op ons blog op 6 januari.

PS. Als je op de afbeelding klikt, kun je alle Sunnies in het groot zien. Wie herken jij?

 

Kerstboom van Sunny Cars medewerkers

 

Renske Mijderwijk

Marketing Coördinator B2B events & Joint Promotions

Van 2009 tot 2019 was Renske werkzaam bij Sunny Cars. Eerst op de Reserveringsafdeling, maar al snel maakte ze de overstap naar Marketing. De laatste jaren heeft ze vooral tripjes gemaakt in Europa, maar een verre reis staat nu wel bovenaan haar verlanglijstje.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou