Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Feestdagen bij Sunny Cars: Geen gewone werkdag, wél gewoon bereikbaar

Meestal ben ik als eerste binnen op deze dagen.

Ik hang mijn jas aan de kapstok en haast me naar de keuken. Ik heb een lekkere stol en een paar zakken echt goede kerstkransjes van de bakker meegenomen. Ik stal de lekkernijen uit en als ik dan de kerstverlichting aandoe, zit het met de sfeer wel snor.
Het gewone bakkie troost laat ik vandaag links liggen. Mijn collega’s rekenen inmiddels op de koffie met een scheutje hazelnootsiroop en een toefje slagroom. Die krijgen ze namelijk ieder jaar van mij.

Werken met Kerst? Ik vind het geen straf!

Onze reserveringsafdeling is 365 dagen per jaar geopend. Sommigen van ons moeten tijdens de feestdagen dus gewoon werken.

Hoewel… ‘gewoon’?

Geen gewone werkdag

Met Kerst is de sfeer op kantoor wel heel bijzonder. We maken er echt iets van met elkaar. Waar het normaal gesproken een gezellige drukte is, bemannen we het schip tijdens de feestdagen meestal met drie personen. Weken van tevoren beginnen we al af te stemmen wie wat voor lekkers meebrengt, zodat er rond het middaguur een mooie mini-brunch klaarstaat. We wisselen elkaar af, zodat iedereen tussen het werken door even rustig kan genieten van de soep, pasteitjes, kaasplankjes, kerstkoekjes en andere traktaties.

Wel gewoon bereikbaar

Maar we zitten er natuurlijk niet voor niets. Want het kan natuurlijk altijd zijn dat een klant ter plaatse problemen ondervindt met zijn huurauto. Dan kan hij dus gewoon bij ons terecht. Soms is dat wel een uitdaging, want we zijn afhankelijk van de openingstijden van onze verhuurpartners ter plaatse, maar we doen ons uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Eerste Kerstdag, tweede Kerstdag, Oud- of Nieuwjaarsdag, het maakt niet uit: wie vragen heeft of alvast vakantieplannen aan het maken is, krijgt ons gewoon aan de lijn.

Aangepaste openingstijden

Maar hoe gezellig het ook is met onze Sunny Cars-familie, uiteindelijk vinden ook wij het fijn om voor het diner aan te schuiven bij onze dierbaren. Dus tegen de tijd dat het thuisfront het belangrijkste bak-, braad- en kookwerk al heeft verricht, leggen wij de hoorn op de haak en moeten vragen weer even wachten tot de volgende ochtend… Dan zitten we gewoon weer voor je klaar!

kerst openingstijden

Heb je ons nodig tijdens de feestdagen? Dit zijn onze openingstijden:

Za 24 dec 09.00 – 16.00 uur
Zo 25 dec 11.00 – 16.00 uur
Ma 26 dec 11.00 – 16.00 uur
Za 31 dec 09.00 – 16.00 uur
Zo 1 jan 11.00 – 16.00 uur

Ons telefoonnummer: 023 – 5 699 696

Fidji

Autohuurexpert

Sinds 2011 schittert Fidji op de Reserveringsafdeling. En haar karakter is nét zo zonnig als haar naam doet vermoeden. Reizen is haar grote hobby – met de VS, Zuid-Afrika en Vietnam als haar top 3 mooiste bestemmingen.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou