“Het is gewoon heel overzichtelijk en transparant”

Sommige gesprekken met onze klanten zijn zo leuk dat ze ons een smile bezorgen. Daarom delen we hun verhalen én uiteraard hun ervaring met een huurauto van Sunny Cars ook met jou! Zo hebben Johan Gijsbers en Wendy van der Grinten een lange reis door Amerika gemaakt. “We hebben drie maanden door Amerika gereisd en twee keer een auto gehuurd via Sunny Cars. We zijn speciaal naar de Vakantiebeurs gekomen om jullie onze complimenten te geven.”

johan-en-wendy-gitp20200117sunny3_157

Complimenten, dat horen we graag natuurlijk. Maar waarom?

“Aanvankelijk wilden we met een mini-camper door de VS gaan reizen. Dat beviel helemaal niet. De camper mankeerde van alles, de banden waren niet goed, veel spullen in de camper waren versleten en het ergste van alles, hij slurpte benzine. Mijn moeder werkt op een reisbureau en in mijn achterhoofd hoorde ik haar stemmetje: ‘een auto moet je altijd via Sunny Cars huren’. Toen hebben we jullie website opgezocht en alsnog een auto bij Sunny Cars gehuurd voor onze reis in de VS.”

"Jullie website is zo duidelijk, dat wilden we jullie graag even zelf komen vertellen hier op de Vakantiebeurs."

Kun je uitleggen wat er zo fijn is aan onze website?

“Jullie geven zoveel informatie, je kunt er echt alles vinden wat je nodig hebt. Wij waren natuurlijk al in Amerika, dan kun je niet zo makkelijk bellen. Maar dat was ook helemaal niet nodig, de website is duidelijk genoeg. Om te beginnen dat de verzekeringen allemaal inclusief zijn. Wat ook meteen duidelijk was, was de aanvullende aansprakelijkheidsverzekering. In Amerika is dat echt belangrijk. Naast de standaard aansprakelijkheidsverzekering (WA/BA-verzekering) ben je met Sunny Cars in de VS aanvullend voor 10 miljoen euro verzekerd. Wat we ook heel fijn vonden is dat jullie erbij zeggen dat als je de auto gaat ophalen, de lokale verhuurder vast gaat vragen of je nog een extra verzekering wil, maar dat dat echt niet hoeft. En als je er niet uitkomt, mag je gewoon bellen naar Sunny Cars. Natuurlijk hebben we de prijzen vergeleken. Eerst denk je misschien dat Sunny Cars duurder is, maar dan kom je erachter dat het echt een all-in prijs is, terwijl bij de andere verhuurders de verzekeringen er dan nog bijkomen. Dan ben je met Sunny Cars echt beter uit. Het is allemaal gewoon heel overzichtelijk en transparant.”

Bij ons zijn alle verzekeringen die je nodig hebt bij het huren van een auto in de prijs inbegrepen. Hier hoef je je dus geen zorgen over te maken! Wil je toch je auto op maat maken met extra’s? Dit kan met onze services. 

Heb jullie nog tips?

“Een kinderstoeltje is vaak duur. Wij hebben er zelf een bij de supermarkt gekocht, maar wij gingen dan ook drie maanden. Als je twee weken op vakantie gaat en de auto op het vliegveld ophaalt is dat wat lastiger. Wel kun je soms je eigen kinderzitje meenemen. Bij sommige airlines kan je zo’n stoeltje gratis vervoeren, maar check dit wel van tevoren.

Ook is het handig om vóór je gaat reserveren eerst goed te kijken of een tweede bestuurder en een one way (als je de auto op een andere plek wil inleveren dan waar je hem hebt opgehaald) in de prijs zijn inbegrepen. Het is veel voordeliger om dit gelijk tijdens het reserveren te regelen, dan ter plaatse aan de balie.”

Bij een one way haal je je huurauto op locatie A op en lever je hem weer in op locatie B. Zo hoef je niet weer terug om je huurauto in te leveren op het moment dat dat niet binnen je reis past. Binnen de USA zijn een aantal one ways gratis, dus dat is fijn!

Wil je nu meer lezen over een auto huren in de USA, lees onze blogs voor inspiratie. Of reserveer gelijk je huurauto.

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.