“De VS is zo leuk met een huurauto. Echt een beleving!”

Sommige gesprekken met onze klanten zijn zo leuk dat ze ons een smile bezorgen. Daarom delen we hun verhalen én uiteraard hun ervaring met een huurauto van Sunny Cars ook met jou! Dit keer is het de beurt aan Iverna, Jelle en Rianne. Zij zijn echte Amerika-liefhebbers en zijn al twee keer naar Florida en een keer naar West-Amerika geweest. Nu zijn ze volop bezig hun volgende reis uit te zoeken. “Als het kan, gaan we weer naar Florida, dat vinden we zó leuk. We sparen er het hele jaar voor en dan gaan we gewoon! Voor Jelle is het ook leuk, want deze zomer mag hij voor het eerst zelf rijden. Tot nu toe was hij te jong en vonden we de Jonge Bestuurder service te duur, maar dit jaar is hij oud genoeg. Hij kan niet wachten!”

De Jonge Bestuurder service zorgt ervoor dat je op de 21e al een een huurauto mag besturen. Gemiddeld mag dit pas als je 23 jaar oud bent, maar met deze service is de leeftijdsverlaging vooraf al geregeld.

Hebben jullie alle keren bij Sunny Cars gehuurd?

“Ja! Toen we voor het eerst naar Amerika gingen hebben we de vakantie bij een reisbureau geboekt. Ze adviseerden ons de huurauto bij Sunny Cars te reserveren, omdat dan alle verzekeringen zijn inbegrepen en ook het eigen risico goed is geregeld. We kiezen nu altijd bewust voor Sunny Cars. Je hebt dan niet met verborgen kosten te maken en dat is ons steeds erg goed bevallen.”

jelle-en-zus-en-vriendin-gitp20200119sunny5_301
"We vinden het fijn dat we altijd op het noodnummer kunnen terugvallen. Mocht er iets niet goed gaan, dan kun je in je eigen taal terecht voor hulp."

In Amerika doen ze graag aan upselling. Heb je daar nog mee te maken gehad?

“Haha, zeker wel. We kregen bij de balie meteen het aanbod voor een grotere auto, tegen een geringe bijbetaling. We hebben even getwijfeld, maar hebben het toch gedaan. Achteraf was dat het absoluut waard. We hadden zo voldoende ruimte voor de koffers en omdat het een midsize SUV was zaten we wat hoger. Dat is fijn, want dan heb je onderweg een veel beter uitzicht. Ook rijd je in Amerika veel en vaak lange afstanden en dan is zo’n wat grotere auto met meer comfort wel relaxt.” Kijk altijd goed welke categorie huurauto je nodig hebt voor jouw bestemming.

Tip: Zeg altijd nee tegen extra verzekeringen als je bij Sunny Cars een auto hebt gehuurd. Je bent echt all-in verzekerd en hoeft ter plekke geen verzekeringen af te sluiten.

Waarom huren jullie een auto?

“Een busreis trekt ons helemaal niet. We vinden het fijn om van plaats naar plaats te reizen en dan vooral in ons eigen tempo. We willen niet gebonden zijn en met een huurauto voel je je lekker vrij. In Amerika kun je ook eigenlijk niet zonder. Alles is er ingesteld op de auto. Reis je met het ov, dan kom je niet heel ver. Alleen in Orlando hadden we het zonder auto kunnen doen, daar is veel op loopafstand en er rijdt een goede shuttlebus. Achteraf vonden we het een beetje zonde van de zes dagen autohuur, maar dat was de enige keer dat we de auto hadden kunnen missen. Wat we erg leuk vonden was de choice location op de airport van LA. Dan kom je aanlopen en mag je in je eigen categorie zelf een auto uitzoeken. Nou leuk hoor, even in alle auto’s stappen en kijken hoe het zit. De sleutels zitten er al in. Als je gekozen hebt kun je er zo mee weg rijden.”

"Op de website van Sunny Cars staat hierover veel goede en nuttige informatie. Ook de reviews en de blogs op de website vinden we heel handig."
13

Heb jullie nog tips?

“Als je naar de VS gaat is het handig je vooraf goed in te lezen. De verkeersregels zijn er net even anders dan hier en alle auto’s zijn een automaat. Verdiep je ook even in de tankregeling. Bij Sunny Cars is dat altijd vol-vol, maar dat betekent niet dat je hem altijd vol krijgt en weer vol moet inleveren. Als de tank bijvoorbeeld voor de helft gevuld is, dan hoef je hem ook maar halfvol weer in te leveren. Het beste maak je even een foto van de tankstand als je wegrijdt, dan heb je altijd een bewijs bij het inleveren. Het is zonde als je de auto vol inlevert terwijl dat niet hoefde, maar andersom is ook niet fijn want dan betaal je veel extra geld voor het laten bijvullen van de tank. Op de website van Sunny Cars staat hierover veel goede en nuttige informatie. Ook de reviews en de blogs op de website vinden we heel handig. De GPS nemen wij altijd zelf mee. Dat is een stuk goedkoper, maar ook veel handiger. Je kunt thuis alle adressen van de hotels er al inzetten. Wel zo gemakkelijk!”

Huur hier gelijk een auto voor Amerika of doe eerst even inspiratie op in onze Amerika blogs.

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.