“Ik zeg dit niet omdat ik voor Sunny Cars werk, maar omdat ik dat echt vínd!”

Irene Leijenaar (25) komt oorspronkelijk uit Friesland en werkt sinds mei 2017 als reserveringsmedewerker bij Sunny Cars. Ze solliciteerde in eerste instantie op een functie voor 5 maanden, maar het beviel haar zo goed – en Sunny Cars is zo blij met haar – dat ze mag blijven!

“Ik ben in Leeuwarden geboren, mijn hele familie is Fries en van oorsprong ik dus ook. Vanwege het werk van mijn vader verhuisden we naar Apeldoorn en daar gingen we vervolgens nooit meer weg. Stiekem ben ik daar heel blij om, want Leeuwarden is wel heel erg ver weg. Omdat ik nog zo jong was toen we uit Friesland weggingen, ben ik de enige in mijn familie die geen Fries accent heeft, maar dat vind ik niet erg. Ik woon nu samen met twee vriendinnen in een appartement in Amsterdam en ben blij dat ze in de randstad nu niet horen dat ik oorspronkelijk uit Friesland kom. Ik ben heel blij dat ik nu in Amsterdam woon. Dat stadse leven is echt iets voor mij.”

Plezier boven zekerheid

“Voordat ik bij Sunny Cars kwam, werkte ik in een hotel. Maar ik wilde iets anders. In het hotel was het vrij rustig qua werkzaamheden, ik wilde graag meer bezig zijn. Dat is bij Sunny Cars zeker gelukt. De functie bij Sunny Cars was maar voor 5 maanden, dus ik moest kiezen tussen de zekerheid van een vaste baan of iets nieuws voor een hele korte periode. Na het sollicitatiegesprek wist ik het direct zeker: ik wilde liever 5 maanden met veel plezier hier werken, dan zekerheid behouden op een plek waar ik het niet meer naar mijn zin had. Inmiddels zijn die 5 maanden voorbij en het goede nieuws is: ik mag blijven! Daar ben ik super blij mee.”

Ik kom elke dag met plezier naar m’n werk en ik sta écht achter het product dat ik verkoop

“Het team van Sunny Cars voelt als een soort familie. Iedereen staat altijd voor je klaar en je krijgt hier de ruimte om je eigen wensen kenbaar te maken. Ik kom elke dag met plezier naar m’n werk. Dat ligt natuurlijk ook aan het werk zelf: ik vind het leuk om mensen te helpen en te begeleiden, dingen voor ze uit te zoeken en na te vragen. Het helpt dan ontzettend als je zelf achter het product staat dat je verkoopt.”

Complete pakket

“Laatst wilde een vriendin een auto huren en ze vroeg advies aan mij. Uiteraard, bij Sunny Cars ben ik omgetoverd tot autohuurexpert. Ik adviseerde haar meteen dat ze dat maar het beste bij Sunny Cars kon doen. Niet omdat ik hier werk, maar omdat ik dat zelf ook echt vínd! Sunny Cars is gewoon goed, je huurt het complete pakket, inclusief álle verzekeringen. Als je dan onverwacht schade hebt tijdens je vakantie of in het buitenland met een lekke band komt te staan, weet je tenminste zeker dat dat voor je wordt opgelost. Daar ben je bij andere autoverhuurders nooit zeker van. Hier op de Reserveringsafdeling staan we echt klaar voor onze klanten en we denken met ze mee. Ook dat vind ik zo leuk aan mijn werk. ”

Kampeervakantie

Zelf ben ik niet zo’n rondreiziger, ik hou van strandvakanties en lekker relaxen. Vriendinnen hebben het wel eens over backpacken, maar dat lijkt me helemaal niks. Dat je dan zo’n rugtas met je mee moet slepen, waarin al je spullen door elkaar liggen en je helemaal niks kunt vinden…”

“Hetzelfde gevoel heb ik over kamperen. Kamperen op zich is geweldig, ik heb zelf de leukste herinneringen aan de kampeervakanties met mijn ouders. Maar als ik vandaag de dag naar een camping zou gaan, zou ik wel willen dat de tent plus alle toebehoren al voor me klaarstaat. Zelf opbouwen en koken op eigen gaspitjes? Nee, dat is niks voor mij.”

Sanne van Reek

Content en Social Media marketeer

Sanne werkt bij Sunny Cars als Content en Social Media Marketeer. Ze is gek op reizen en verkent het allerliefst de onbekende plekken. Dat je daar af en toe voor moet verdwalen, maakt haar niet uit.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.