Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Ilse Hage – Marketing Coördinator

Wellicht heb je weleens contact gehad via de e-mail of telefoon met een Sunny collega. Elke dag van het jaar werkt een team van enthousiaste medewerkers vol inzet om een top all-inclusive autohuurproduct en te bieden met de beste service. Maandelijks houd ik een interview met één van de medewerkers en krijg jij te lezen wat hem of haar bezighoudt. Wie zijn de mensen achter Sunny Cars? Deze keer maken we kennis met Ilse Hage, zij is Marketing Coördinator.

Op welke bestemming heb jij als laatste een auto gehuurd? Aanrader?

Afgelopen september hebben mijn vriend en ik Kroatië (Dalmatië) ontdekt per huurauto. Echt een ongelooflijk mooi en fijn vakantieland, dus een aanrader. Bezoek dan zeker het prachtige Krka National Park met de vele indrukwekkende watervallen, het chique eiland Hvar dat omgeven is met kristalhelder water en eindig in de historische stad Dubrovnik. Ook ons startpunt Split is een leuke en interessante stad. In Kroatië heerst echt die typisch mediterrane sfeer, veel meer dan we van tevoren hadden verwacht. Niet onbelangrijk, want dat betekent ook dat je er fantastisch kunt eten.

 Wat is jouw favoriete vakantieland?

Moeilijke vraag, want ik wil eigenlijk de hele wereld wel zien. Hoog op mijn lijstje staan in elk geval nog Iran, Mexico en Oezbekistan. Afgelopen januari ben ik in Vietnam geweest en dat was echt een ontdekking. Wat een heerlijke bestemming! Waanzinnig mooie natuur en cultuur, maar ook een hele fijne keuken en vriendelijke bevolking. Onvergetelijk was vooral ons 3-daagse avontuur achterop de motor door het binnenland. Puur gelukkig voelde ik me. Een aantal andere geluksmomenten die ik de afgelopen reisjaren heb mogen meemaken en nooit meer zal vergeten: oog in oog staan met de berggorilla´s in Oeganda, zwemmen naast een walvishaai voor de kust van Mozambique, in een ultralight boven de Victoria Falls in Zambia vliegen, wakker worden van het gegraas van een nijlpaard naast mijn tentje in Botswana en de eerste aanblik op de Taj Mahal in India.

 Ilse Hage reisinspiratie

Wat zijn je vakantieplannen?

Voor volgend voorjaar denken we aan Sri Lanka of Myanmar, maar ik moet nog uitzoeken wat daar allemaal te zien en te doen is. De voorpret kan beginnen dus. Ook voor het najaar zijn er al plannen. We denken dan aan een georganiseerde individuele rondreis naar Iran of anders een mooie fly-drive bestemming in Europa, waarschijnlijk ergens in Italië. 

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Misschien heb ik het hierboven al een beetje verraden, maar het liefst reis ik zo veel mogelijk om steeds weer nieuwe dingen te ontdekken. Andere culturen fascineren me mateloos. Maar ook van een stedentrip in Europa word ik heel blij. Thuis in Amsterdam kun je me regelmatig in het theater (als publiek) vinden of bij een (pop)concert. Maar gewoon lekker rondstruinen langs de grachten of door het Vondelpark vind ik ook erg fijn.

Noem eens iets wat wij nog niet van je weten?

Op reis maak ik veel foto´s, want dat is een andere hobby van me. Eigenlijk heb ik dan altijd een Nikon spiegelreflex omhangen, ik slaap er nog net niet mee. Eenmaal thuis begin ik meteen met het maken van een fotoalbum, zodat we altijd weer even kunnen nagenieten. Er staan er inmiddels zo´n dertig in de kast.

Ilse Hage

Wat betekent Sunny Smile voor jou?

Hoewel Sunny Cars een commercieel bedrijf is, voelt dat niet altijd zo. Er wordt hier echt meegedacht met de klant om ze een zo leuk mogelijke vakantie en een goed gevoel te bezorgen. Met een helder en zorgeloos product en veel vakantiebeleving in de communicatie. Het gaat daarbij dus zeker niet alleen om hoe het meest verdiend kan worden, wat ik zeer bijzonder vind. En blijkbaar met mij vele anderen, want klanten met een Sunny Cars ervaring huren vaak de volgende keer weer via Sunny Cars.

Hoe lang werk je al voor Sunny Cars?

Sinds 1 mei 2014 ben ik bij Sunny Cars in dienst. Nog niet zo lang dus, maar ik kende het bedrijf daarvoor ook al, omdat ik jarenlang de PR belangen voor Sunny Cars heb behartigd vanuit mijn vorige baan. Een goede keuze om over te stappen, want het bevalt heel goed!

Wat vind je het leukste aan je werk? En waarom?

Sunny Cars is een heel sympathiek bedrijf, zowel naar klanten als naar de medewerkers. Dat maakt het werk sowieso nog leuker. Van het schrijven van nieuwsbrieven, mailings, uitnodigingen en ander promotiemateriaal, verantwoordelijkheid voor de nieuwe brochure, het PR beleid en samenwerking met de reisbureauketens, tot het organiseren van evenementen van A t/m Z, het is nooit saai op de marketingafdeling. En dat maakt het juist zo leuk! Net als het feit dat je de hele dag met vakanties bezig bent en een ontstaan idee werkelijkheid ziet worden. Ik ga dus elke dag met plezier naar mijn werk en leuke collega´s.

Renske Mijderwijk

Marketing Coördinator B2B events & Joint Promotions

Van 2009 tot 2019 was Renske werkzaam bij Sunny Cars. Eerst op de Reserveringsafdeling, maar al snel maakte ze de overstap naar Marketing. De laatste jaren heeft ze vooral tripjes gemaakt in Europa, maar een verre reis staat nu wel bovenaan haar verlanglijstje.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

J. de Haan

7 mei 2019 | 5:16 pm | Reageer op J. de Haan

Beste,
Bij deze het verzoek GEEN post meer naar onderstaand adres te sturen:
J.M.L. de Haan
Haspel 7
6641XB Beuningen GLd
Vriendelijk dank, J. de Haan

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

8 mei 2019 | 9:21 am | Reageer op Sanne van Reek

Beste J. de Haan,

Bedankt voor je bericht. Ik zal dit doorsturen naar marketing@sunnycars.nl.

Hartelijke groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou