“Collega’s zeggen soms: ‘O, ik heb even een Rensketje.”

Renske Mijderwijk werkt al 8,5 jaar voor Sunny Cars. Na een aantal jaar op de reserveringsafdeling gewerkt te hebben is ze verhuisd naar de marketingafdeling, waar ze werkt als Coördinator B2B Events & Joint Promotions. Ze is verantwoordelijk voor de organisatie van acties en incentives voor bijvoorbeeld reisbureauketens die samenwerken met Sunny Cars. Daarnaast regelt ze events en studiereizen voor reisagenten en reismanagers. Een heel afwisselende baan, dat is zeker!

Eén van de allerleukste dingen die je onlangs hebt bedacht?

“Dat was de actie met een Vitamini, een soort rijdende smoothie-bar. De Vitamini heeft de hele dag voor het kantoor van de partner gestaan om klanten te trekken. Ik ondersteun onze partners ook bij kortingsacties voor hun klanten, zoals flyers waarmee ze hen 10% korting op autohuur aanbieden.”

“Voor de medewerkers van het reisbureau verzinnen we ook leuke acties. Als het team een bepaalde target haalt, bijvoorbeeld twee boekingen meer dan vorig jaar in dezelfde periode, winnen ze een stoelmasseuse voor op kantoor. Ze zijn al prestatiegericht, maar werken dan nog een tandje harder! Die winnaarsmentaliteit zit er dan echt in.”

Wat vind je zo leuk aan je baan?

“Het mooie aan mijn werk bij Sunny Cars vind ik dat er in de 8,5 jaar dat ik hier nu werk steeds meer taken bij zijn gekomen. Ik begon ooit op onze reserveringsafdeling en ben inmiddels doorgegroeid naar Marketing. Ik denk dat ik goed ben in het leggen van contacten, dat komt heel goed van pas op onze marketingafdeling. Ook ben ik goed in het bijstellen van verwachtingen. Als het programma of de planning plotseling een andere wending krijgt, dan lossen we dat gewoon op een andere manier op.”

"Op studiereizen verbind ik het zakelijke met het aangename. Er mag gelachen worden, net als bij ons op kantoor. Zo moeten mijn collega’s soms lachen als ze een ‘Rensketje’ hebben. Dat betekent dat iemand iets heeft geknoeid. Dat gebeurt mij namelijk regelmatig."

“Eén van de leukste onderdelen van mijn functie vind ik het regelen van studiereizen en events. Soms mag ik zelf mee op zo’n reis en dat is natuurlijk helemáál leuk. Zo ben ik mee geweest naar Tenerife en Málaga, waar ik ter plekke organisator en aanspreekpersoon was. Ik was van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat aan het werk, maar ik vond het super. Ik kon mijn Spaans in de praktijk brengen en was de hele dag bezig om ervoor te zorgen dat iedereen het naar z’n zin had.

Onlangs ben ik voor werk nog op reis geweest naar Kroatië. Erg leuk, want zo kom ik ook op heel verrassende bestemmingen! En ik beleef dan zelf ook wat voor een toegevoegde waarde een huurauto heeft. In Kroatië bezochten we de allermooiste plekjes en na de reis hebben we veel collega’s enthousiast gemaakt. Ik geloof dat volgende zomer Kroatië wel bovenaan het lijstje staat als ultieme bestemming!”

Renske in Kroatië

“Ik denk dat ik er tijdens zo’n reis goed in ben om het zakelijke met het aangename te verbinden en onze partners een prettig gevoel te geven over Sunny Cars. Het is soms best chaotisch op zo’n reis. Gelukkig komt het altijd wel goed en is het is altijd gezellig. Het is toch wel een beloning om op zo’n reis aanwezig te zijn, dan zie ik het resultaat van al mijn werk!”

Sanne van Reek

Content en Social Media marketeer

Sanne werkt bij Sunny Cars als Content en Social Media Marketeer. Ze is gek op reizen en verkent het allerliefst de onbekende plekken. Dat je daar af en toe voor moet verdwalen, maakt haar niet uit.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.