Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Interview met Rianne Zoet, Sales Representative bij Sunny Cars

“Ik kan een product alleen verkopen als ik er zelf helemaal achter sta.”

“Acht jaar geleden begon ik op de reserveringsafdeling van Sunny Cars, waarna ik ben opgeklommen tot supervisor van die afdeling. Maar vorig jaar begon het te kriebelen en was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik hoopte die binnen Sunny Cars te vinden, want ik heb het hier al jaren erg naar mijn zin. Dat is gelukt. Sinds 1 mei ben ik nu Junior Sales Representative, wat betekent dat ik de twee key accountants ondersteun bij hun bezoeken aan onze klanten.

Ik ben heel blij met deze nieuwe functie, zeker omdat ik ervoor bij Sunny Cars kon blijven. Het is gewoon zo’n ontzettend leuk bedrijf. Je merkt hier aan alles dat het om de mensen draait. De General Manager van Sunny Cars Nederland & België, Hans Knottnerus, loopt regelmatig over de werkvloer en kent iedereen bij naam. Je kunt als medewerker ook altijd bij hem binnenlopen. We kennen elkaar allemaal persoonlijk en dat smeedt een band.

Rianne Junior Sales Representative

Als ik de lotto zou winnen zou ik nog steeds een paar dagen per week bij Sunny Cars willen blijven werken, omdat ik anders het contact met mijn collega’s zou missen. Bovendien: ik wil gewoon altijd ergens mee bezig zijn. Stilzitten, dat is niks voor mij.

Mijn nieuwe functie past daarom ook erg goed bij me. Ik breng persoonlijke bezoeken aan reisbureaus om daar uit te leggen wat er zo bijzonder is aan onze autoverhuur. Reisagenten en touroperators krijgen natuurlijk te maken met tientallen verschillende autoverhuurbedrijven, dus het is belangrijk dat zij weten dat Sunny Cars gespecialiseerd is in autohuur ter plaatse, inclusief alle benodigde verzekeringen. Als dat voor hen helder is, kunnen zij het weer uitleggen aan klanten die een reis boeken, zodat iedereen precies weet wat de toegevoegde waarde van Sunny Cars is.

Sales heeft altijd mijn interesse gehad. Het klinkt natuurlijk heel commercieel en dat is het ook, maar voor mij geldt wel: ik kan een product alleen verkopen als ik er zelf ook achter sta. Een mooi verhaal vertellen over iets wat ik diep vanbinnen maar niks vindt? Nee, daar ben ik gewoon te eerlijk voor.”

 

Suzanne Al

Director of Marketing

Als Marketing Manager Nederland & België is Suzanne verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten. Naast een passie voor autohuur, is ze ook dol op vakanties. Niet gek dus, dat ze vaak bezig is met vakantieplannen maken – altijd mét huurauto natuurlijk. Want alleen dan kom je op de mooiste plekjes.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou