Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Jolanda Balkenende – IT & product support

Wellicht heb je weleens contact gehad via de e-mail of telefoon met een Sunny collega. Elke dag van het jaar werkt een team van enthousiaste medewerkers vol inzet om een top all-inclusive autohuurproduct en te bieden met de beste service. Maandelijks houd ik een interview met 1 van de medewerkers en krijg jij te lezen wat hem of haar bezighoudt. Wie zijn de mensen achter Sunny Cars?

1. Hoe lang werk je al voor Sunny Cars?
“ Nu 5,5 jaar. Ik ben op de reserveringsafdeling begonnen en toen doorgestroomd naar mijn huidige functie.”

2. Wat vind je het leukste aan je werk? En waarom?
“De veelzijdigheid, ik filter e-mails/vragen van de Nederlandse reserverings- en salesafdeling, wat ik zelf niet kan verwerken, komt uiteindelijk bij de afdeling Inkoop in München terecht. Dit kan bijvoorbeeld gaan over adressen van verhuurstations, de huurvoorwaarden, nieuwe bestemmingen. Ik houd me ook bezig met het verbeteren van het interne reserveringssysteem, zodat een boeking sneller gemaakt kan worden en we efficiënter te werk kunnen gaan.”

3. Heb je weleens een auto gehuurd?
“ Nee, ik durf niet! Haha, grapje. Ik ga bijna altijd op vakantie naar Engeland, naar de familie van mijn vriend. Dan heb ik geen autohuur nodig.”

4. Met welke beroemdheid zou jij een dagje cabrio willen rijden?
“Met Chris Stark! Ik denk niet dat veel mensen hem hier kennen, hij is een side kick van een Engelse DJ bij BBC1. Hij is zó grappig. Inmiddels is hij een beetje bekend door zijn interviews met Jennifer Aniston en Mila Kunis. Hij heeft een boek geschreven `24 years at the tap end´, hij kwam er na 24 jaar achter dat hij altijd aan de verkeerde kant in bad heeft gezeten. In zijn boek staan veel van zijn belevenissen, die hij af en toe op de radio vertelt. Als ik nu aan hem denk moet ik alweer lachen!”Jolanda Balkenende

5. Mooiste plek waar je ooit bent geweest?
“Griekenland, Zakynthos.” Waarom? “Ik ben nog niet op veel andere plekken geweest. Daar heb je mooi strand en bergen. Maar ook in Nederland heb je mooie parken en stranden. Ik ben bijvoorbeeld een keer een weekend naar Ameland geweest, dat vond ik ook geweldig.”

Zou je ooit eens terug willen gaan naar Zakynthos? “Ja, volgend jaar misschien met de familie van mijn vriend. We zien elkaar bijna alleen met slecht weer, omdat we vaak rond de kerstperiode naar Engeland gaan. En als we een keer in het voorjaar of najaar gaan is het weer ook niet al te best! Toch leuk om elkaar een keer te zien als het lekker warm en zonnig is.”

6. Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
“Wandelen, foto´s maken van de natuur, lekker tutten met mijn vier grasparkietjes. En hardlopen, ik zat vanochtend op 4,2 km. Dus ik heb nog een maand om door te trainen voordat we met het Sunny Cars team de 6,4 km gaan doen bij de Dam-tot-Damloop.

7. Noem eens iets wat wij nog niet van je weten?
“ Ik heb vroeger wedstrijden gedanst, Latijns-Amerikaans ballroom dancing. Ik danste onder andere de Jive, Samba en Rumba.” Hoe lang heb je dat gedaan? “Toch wel 5/6 jaar. Ik had een vaste danspartner en we zijn een keer Nederlands kampioen geworden bij de Amateurs 3. Het was echt een leuke tijd. Soms als ik een liedje hoor op de radio denk ik weleens: O ja, daar hoort deze dans bij!”

Renske Mijderwijk

Marketing Coördinator B2B events & Joint Promotions

Van 2009 tot 2019 was Renske werkzaam bij Sunny Cars. Eerst op de Reserveringsafdeling, maar al snel maakte ze de overstap naar Marketing. De laatste jaren heeft ze vooral tripjes gemaakt in Europa, maar een verre reis staat nu wel bovenaan haar verlanglijstje.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou