“Geen rare fratsen achteraf! Zo willen we het graag”

Sommige gesprekken met onze klanten zijn zo leuk dat ze ons een smile bezorgen. Daarom delen we hun verhalen én uiteraard hun ervaring met een huurauto van Sunny Cars ook met jou! Wij spraken Willian en Monique Dekker en John en Yvette van Rijkom en zij gaan regelmatig samen op vakantie. Mét een huurauto! Ze gebruiken de huurauto vooral om dagtripjes vanuit het hotel te maken. “Wij houden er niet van om de hele dag op één plek te blijven. We vinden het leuk om een mooi strandje op te zoeken of naar een goed restaurantje te rijden. Een beetje rondtoeren en dan leuke plekjes ontdekken.”

willian-monique-john-yvette-gitp20200117sunny3_176-kleiner

Waar hebben jullie al rondgereden met een huurauto?

“We zijn vier keer op Gran Canaria geweest, een keer in Turkije en we hebben een rondreis in Amerika gemaakt.” John: “Het maakt mij niet uit hoor waar we zijn, ik stap overal in de auto.” Yvette: “Je kunt hem niet blijer maken dan met een eigen huurauto.”

"De lokale bus of een taxi vinden we onhandig en georganiseerde excursies zijn niks voor ons. Met een huurauto zijn we vrij om te gaan en staan waar we willen. We willen niet afhankelijk zijn van anderen.”

En boeken jullie altijd via Sunny Cars?

“Nee, we hebben Sunny Cars pas vorig jaar op de Vakantiebeurs leren kennen. Het complete all-in pakket sprak ons erg aan. Ook was het fijn dat we 50 euro beurskorting kregen op de reservering. Om beide redenen wilden we het graag eens uitproberen.”

2-9

Is het goed bevallen?

“Heel goed! Dat je niet huiverig hoeft te zijn voor de kleine lettertjes vinden we erg fijn van Sunny Cars. Je weet zeker dat je ter plaatse niet tegen verrassingen aan loopt. Iedereen kent wel die verhalen, dat je een lekke band hebt en meteen een hele nieuwe band moet betalen. Bij Sunny Cars kun je ook een lekke band krijgen, maar dan krijg je achteraf je geld terug. Daar ben je voor verzekerd. Zo willen we het graag: geen rare fratsen achteraf!”

Schade? Geen probleem. Je bent volledig verzekerd. Zelfs je eigen risico krijg je terug als je onverhoopt wel schade rijdt.

Waar gaat de volgende reis naar toe?

“We willen graag naar Portugal. Ons plan is met de huurauto van Lissabon naar de Algarve te rijden. We willen de auto ophalen in Lissabon en inleveren in de Algarve. Dat zijn we nu een beetje aan het uitzoeken. We vergelijken de prijzen zorgvuldig, want zo’n one way is nog best duur. Sunny Cars komt er goed uit, dus de kans dat we weer bij Sunny Cars boeken is groot. Vooralsnog is het onze eerste keus. De kosten van de one way tellen mee, maar dat alle verzekeringen all-in zijn zal waarschijnlijk de doorslag geven. Daarnaast is de extra bestuurder bij de auto van onze keuze inclusief en dat vinden we ook fijn. Het is toch fijner als je het rijden een beetje kunt afwisselen.”

Met een one way haal je de huurauto op een andere locatie op, dan waar je de huurauto weer inlevert. Op deze manier hoef je niet te eindigen waar je je reis bent begonnen en heb je alle vrijheid. Let op: sommige one ways zijn gratis maar vaak zijn er kosten aan verbonden, dus lees van te voren de huurvoorwaarden goed door.

Heb jullie nog een tip?

“Wij lopen voor de zekerheid altijd een rondje om de auto als we hem ophalen. We kijken dan goed of er al schade op de auto zit. Zo ja, dan maken we daar een foto van. Dan weet je dat je altijd een bewijs hebt, mocht er moeilijk worden gedaan als je de auto weer inlevert. Gelukkig hebben we het nog nooit nodig gehad.”

Heb je ook vakantiekriebels gekregen en wil je meer weten over Portugal? Doe inspiratie op door onze blogs te lezen over Portugal. Ben je al klaar om een auto te reserveren? Reserveer je huurauto dan gelijk.

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.