Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Mascha Vork – Customer Care

Wellicht heb je weleens contact gehad via de e-mail of telefoon met een Sunny collega. Elke dag van het jaar werkt een team van enthousiaste medewerkers vol inzet om een top all-inclusive autohuurproduct en te bieden met de beste service. Maandelijks houd ik een interview met één van de medewerkers en krijg jij te lezen wat hem of haar bezighoudt. Wie zijn de mensen achter Sunny Cars? Deze keer maken we kennis met Mascha Vork, Medewerker Customer Care.

Hoe lang werk je al voor Sunny Cars?

`Ik was in januari dit jaar twee jaar in dienst bij Sunny Cars.´Photography by Ron Jenner Netherlands

 Wat vind je het leukste aan je werk? En waarom?

`Het nauw samenwerken met collega´s, dat geen dag hetzelfde is, het vinden en aanbieden van een oplossing en dan de uiteindelijke glimlach e-mail/reactie van een tevreden klant.´

Sunny Cars in één woord?

`Eenheid´

Mooiste plek waar je ooit bent geweest?

`De mooiste plek waar ik ooit ben geweest. Lastig om te kiezen, want ik vind een zonsondergang al mooi!! Voor nu zou ik Gambia kiezen. Het was onze eerste Afrika reis en een hele ervaring! Wij hebben genoten van de natuur en een blijvende herinnering overgehouden toen we een bezoek brachten aan een lokale school. Waar ze vervolgens “Vader Jacob” aan het zingen waren!´

Al nieuwe vakantieplannen?

`Jazeker!! Mijn vriend en ik gaan dit jaar lekker naar Albufeira, Portugal. Waarom we voor Portugal hebben gekozen? Mijn vriend wilde daar heel graag naartoe. Ik ben er al een aantal keer geweest en het is zo´n geweldig land dat hij helemaal enthousiast is geworden.´

Wat is je lievelingsauto?

`Mijn lievelingsauto…. Ik ben verliefd op mijn Hyundai I10, alleen als ik echt al het geld van de wereld had dan zou ik voor een Audi Q7 met chauffeur gaan :-). Ik zie mijzelf in de toekomst rijden in de toekomstige auto van mijn vriend, een Volkswagen Polo of een BMW 1 serie. Ik ben echt heel makkelijk wat auto´s betreft en snel tevreden. Het mag absoluut geen grote bak zijn en al die poespas heb ik ook niet nodig.´

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

`Het liefst ben ik lekker thuis of bij mijn familie en vrienden. Ik kook, lees en winkel graag.´

Noem eens iets wat wij nog niet van je weten?

´Ik ben echt GEK op spareribs, kijk elke avond naar GTST én elke maandag en vrijdag naar Voetbal International en ik hou van zingen! Ik zing met alles mee…. Heb ook zo´n tik dat ik reclames na twee keer zien/horen uit mijn hoofd ken!!´

´En ik heb vroeger altijd op hoog niveau aan softbal gedaan. Speelde in twee teams en mijn droom was om met het 1e damesteam mee te mogen. Na lange tijd mee te gaan als back-up gingen we in een van onze laatste weekenden naar Amersfoort. We speelden geweldig en op een gegeven moment werd een van de meiden getroffen door een blessure. De coach riep mij en ik mocht ik erin! HOERAAAA, ik was zo blij…
De eerste slagvrouw was een hele grote dame. Ze slaat en geeft een loeiharde ram tegen die bal, welke vervolgens zo op mijn rechteroog belandde! Liep ik dan twee weken met een zonnebril en een hersenschudding.´

Renske Mijderwijk

Marketing Coördinator B2B events & Joint Promotions

Van 2009 tot 2019 was Renske werkzaam bij Sunny Cars. Eerst op de Reserveringsafdeling, maar al snel maakte ze de overstap naar Marketing. De laatste jaren heeft ze vooral tripjes gemaakt in Europa, maar een verre reis staat nu wel bovenaan haar verlanglijstje.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou