fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Monique Haasnoot – Reserveringsafdeling

Wellicht heb je weleens contact gehad via de e-mail of telefoon met een Sunny collega. Elke dag van het jaar werkt een team van enthousiaste medewerkers vol inzet om een top all-inclusive autohuurproduct en te bieden met de beste service. Maandelijks houd ik een interview met 1 van de medewerkers en krijg jij te lezen wat hem of haar bezighoudt. Wie zijn de mensen achter Sunny Cars? Deze week Monique…

 1. Hoe lang werk je al voor Sunny Cars?
  ” Nu 3,5 jaar. “
 2. Wat vind je het leukste aan je werk? En waarom?Monique Haasnoot
  ” Je zit op een reserveringsafdeling en boekt natuurlijk auto’s, maar daarbij heb je zoveel leuk contact met reisagenten, directe klanten en ik ook met Franstalige klanten. Vooral Frans praten vind ik erg leuk, dat is mijn grootste uitdaging.”
 3. Op welke bestemming heb jij als laatste een auto gehuurd?
  ” De laatste keer was in Spanje, Gerona. Absoluut een aanrader, want ik doe altijd veel actieve dingen. Ik heb eigenlijk nooit vaste plannen. We verbleven nu in Playa de Palls, Costa Brava, maar we zijn ook veel het binnenland in geweest en veel niet toeristische plekken opgezocht.” Dat klinkt gezellig, wat kun je anderen aanraden op deze bestemming? ” Een aanrader was toch wel kanoën. Dat was erg leuk om te doen met het hele gezin.”
 4. Wat is jouw favoriete vakantieland/droomland?
  ” Ik zou echt nog heel graag naar Marokko willen, ook om rond te reizen. Marrakech, de Koningssteden, Atlasgebergte, het lijkt me allemaal prachtig om te zien!”
 5. Mooiste plek waar je ooit bent geweest?
  “Ik heb ooit een reis gewonnen bij Kuoni naar Afrika. We gingen toen van Johannesburg naar Botswana, Namibië, Zambia, Zimbabwe. Ik ben vaker in Afrika geweest, maar dit was écht Afrika! We gingen over land terug, daardoor wel erg veel gereden. We hadden een auto met een uittrekkeuken, allemaal tenten. Erg gaaf! Ik had een maand gewonnen, maar ben zelf 2 weken geweest. Met drie kinderen thuis lukte het niet om nog langer te gaan, haha.”
 6. Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
  “In mijn vrije tijd ben ik altijd druk. Fitness, 3 kinderen, morgen ga ik mee op schoolreisje, het is altijd rennen en vliegen! Daarnaast zijn we lid van de Landroverclub, daar worden veel leuke activiteiten georganiseerd. Als ik dan een paar dagen vrij ben, dan ben ik daar te vinden. Binnenkort is er ook een Ladiesday, ik kijk er al naar uit.”
 7. Noem eens iets wat wij nog niet van je weten?
  “Laatst heb ik een vouwfiets gekocht! Haha, we gaan 10 nachten naar 1 camping in Luxemburg deze zomer, dus dan kan ik nog eens weg als ik iets wil zien. Ik ben er helemaal blij mee en trots op.”

 

Monique, super bedankt voor je antwoorden en leuke gesprek!

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou