fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Olivier Giacomini: Sales België

Wellicht heb je weleens contact gehad via de e-mail of telefoon met een Sunny collega. Elke dag van het jaar werkt een team van enthousiaste medewerkers vol inzet om een top all-inclusive autohuurproduct en te bieden met de beste service. Maandelijks houd ik een interview met één van de medewerkers en krijg jij te lezen wat hem of haar bezighoudt. Wie zijn de mensen achter Sunny Cars? Deze keer maken we kennis met Olivier Giacomini, District Sales Manager voor België.

Hoe lang werk je al voor Sunny Cars?

Ik werk ondertussen 2 jaar voor Sunny Cars. Time flies when you’re having fun!

Wat vind je het leukste aan je werk? En waarom?

Het leukste aan het werk is de afwisseling. Iedere dag kom ik op een verschillende plaats en spreek ik met andere klanten. Ik kan op voorhand echt niet zeggen hoe mijn dag eruit zal zien.

Daarnaast kom ik in diverse steden en ken ik de leuke plekjes in België heel goed! Dat komt van pas als ik een weekenduitstapje wil plannen!

Het leuke is dat klanten vaak effectief meer beginnen boeken na een bezoek of dat we het onmogelijke toch in orde krijgen! Daar doe je het als sales voor! Impossible is nothing!

Op welke bestemming heb jij als laatste een auto gehuurd? Aanrader?

We hebben in juli samen met de familie 3 huurwagens gehuurd om van Bologna naar San Gimignano te rijden ter gelegenheid van het huwelijk van mijn nicht.

Ik zou het zeker aan iedereen aanraden; de huurwagen geeft je de vrijheid om ten volle van je vakantie te genieten en om heerlijk te toeren door vele kronkelige wegen die  “la bella Italia” te bieden heeft.

Wat heb je altijd in je auto liggen?

Het eerste is een USB stick vol goede muziek:  ik ben een muziekfreak en als sales zit je vaak in de wagen; goede muziek is echt onontbeerlijk.

Ik heb echt een brede muzieksmaak en luister zowel naar luide metal om ’s morgens wakker te worde , funky Hip Hop om in de mood te geraken, pounding techno music om de vaak lange files te doorbreken, classic gitar songs om luidkeels mee te brullen als naar lounge music om wat te relaxen na een zware dag.

Daarnaast heb ik ook steeds een bakje vol kleingeld zodat ik altijd muntjes op zak heb om de parking te betalen en geen onnodige boetes krijg.

Wat is je lievelingsauto?

Geef mij maar een Ferrari Testarossa; zo eentje zoals in de serie Miami Vice; maar dan wel in het rood en niet in het wit. Een Ferrari -en zeker de Testarossa -moet gewoon rood zijn!

Wat is jouw favoriete vakantieland ?

Dat is zonder twijfel Italië. Dat land heeft gewoon alles te bieden. Je kan er lekker eten en drinken, de  stranden zijn er prachtig en het beschikt ook nog eens over een geweldig cultureel erfgoed!

Mooiste plek waar je ooit bent geweest?

Namibië: het is een land met vele facetten en een adembenemende natuur.

Zeker het Nationaal Park Etosha waar je de prachtige olifanten, leeuwen en andere wilde dieren kan spotten, de Sossusvlei met de onbeschrijflijk mooie roodbruine duinen als Dodevlei met de overgebleven skeletten van bomen hebben indruk gemaakt. Het is overigens een bestemming die perfect met de huurwagen ontdekt kan worden.

Olivier in Namibie

Doe je aan sport? 

Ik ben een fervent hardloper. Zo tracht ik minimaal 3 keer per week te gaan hardlopen en doe ik af en toe mee aan een stratenloop. Ik beoefen deze sport ondertussen al meer dan 20 jaar. Ook al is de snelheid veel minder dan vroeger; de loopmicrobe is er nog steeds.

Noem eens iets wat wij nog niet van je weten?

Ik heb 2 broers; waarvan 1 ouder broer en 1 tweelingbroer. We lijken (gelukkig voor hem) niet op elkaar en we verschillen ook qua karakter maar onze verstandhouding is altijd prima geweest. Ik heb het altijd prettig gevonden om een tweelingbroer te hebben.

Wat betekent Sunny Smile voor jou?

Met een glimlach gaan werken. Geloof me vrij: je krijgt er een glimlach en goede resultaten voor terug!

Waar kunnen mensen jou online vinden / connecten met je?

Je kan me vinden Facebook en op LinkedIn.

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou