fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Ontdek de parels van Ibiza

Eigenlijk kan ik niet vaak genoeg zeggen hoe dol ik ben op reizen met een eigen auto, zeker in Ibiza. Waar ik ook ben, ik wil altijd zoveel als mogelijk zien en ontdekken en dat in mijn eigen tempo.

Ontdek de parels van Ibiza huurauto

Tijdens de 10 dagen dat we (mijn vriend en ik ) op Ibiza zijn verbleven hebben we ontzettend veel aan de huurauto gehad. Ik had van tevoren uitgezocht wat ik wilde zien (dorpjes, stranden, hotspots) en ook hebben we aantal dingen spontaan bezocht, want juist dát is zo fijn aan het hebben van een auto. Even koffie drinken in een dorpje, slenteren door eeuwenoud Eivissa, een duik nemen bij dat ene strandje via een slingerweggetje dat je getipt hebt gekregen, langer dan gepland met je voeten in het zand dineren. Alles kan als je over een eigen auto beschikt. Het go with the flow hippiegevoel waar Ibiza zo geliefd om is.

ibiza zee parel

Een veelzijdig eiland als Ibiza vraagt erom om écht ontdekt te worden, want het heeft zoveel moois te bieden. Het noorden is ruig en beschikt over vele strandjes, maar bijvoorbeeld ook de wereldberoemde Las Dalias hippiemarkt. Sla zeker de drumsessie op het Benirras strand op zondagavond niet over voor een echte Ibiza-belevenis. Het zuidwesten toont je Es Vedra. Vanaf bijvoorbeeld het strandje Cala d’ Hort zie je een onvergetelijke zonsondergang. Hier is alles iets rustiger dan op de rest van het eiland (je vindt hier bijvoorbeeld ook veel yogastudios). Het midden is verrassend groen en met dorpjes als Santa Gertrudis kun je er fijn eten en winkelen. Alles ligt nooit verder rijden dan een uur rijden van elkaar. Heerlijk compact en voor ieder wat wils binnen handbereik.

Ibiza worldly treasury

Meer zien/lezen over de reisavonturen van blogger Nathalie Paak van Worldly Treasury? Zie haar blog Worldly Treasury, volg haar op Twitter, Facebook  en Instagram. Wil je ook een auto huren in Ibiza? Bekijk dan ons aanbod op de website.

 

Gastblogger

Reisjournalisten of -bloggers

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Dewi van Gelder

24 december 2014 | 3:15 pm | Reageer op Dewi van Gelder

Ibiza is inderdaad een waanzinnig eiland. Wel heb ik nog een andere aanrader.. Iets wat je eigenlijk echt niet mag missen.. Een tripje naar het eiland Formentera. Er worden boot overtochten georganiseerd vanuit de haven. Op het eiland zelf worden scooters verhuurd wat perfect is om dit eiland te kunnen ontdekken. Er is een mooie watertoren op een klif met waanzinnig uitzicht en verder zijn er hele mooie stranden. Echt een aanrader dus!

Mochten er jongeren meereizen dan zou ik zeker naar een feest in Ushuaia gaan! Dit is een hotel complex waar hele gave feesten gegeven worden (buiten). Houd er wel rekening mee dat drankjes erg duur zijn. Voor een flesje water betaal je al gauw €8.

Ik ben verliefd op Ibiza en de cultuur van dit prachtige eiland. Zeker een mooie bestemming voor op uw travel bucketlist!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou