Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Perfectionisme, Brabantse gezelligheid en natte kleren

Laura Sinkeldam werkte pas twee jaar als Reserveringsmedewerker bij Sunny Cars toen ze geschikt werd bevonden voor een functie op de afdeling Salessupport. Dat werk paste nog beter bij haar, want Laura is een echte regelaar.

“Oorspronkelijk ben ik opgeleid tot Reserveringsmedewerker, maar door de manier waarop ik met klanten omging op die afdeling, denk ik dat Sunny Cars mij ook heel goed vond passen bij Sales. En dat klopt, want in mijn huidige functie moet ik een boel ballen tegelijk hooghouden.  Dat vind ik heerlijk. Ik zit graag achter mijn pc allerlei dingen uit te zoeken en kan me in deze functie naar hartenlust in administratieve klussen vastbijten.”

Laura Sinkeldam Sales Support

Zenuwachtig

“Zo regel ik o.a. studiereizen voor collega’s in Nederland en België, inclusief de auto’s die daarvoor gereserveerd moeten worden. Volgende week ga ik voor het eerst zelf mee op zo’n reis, met een groep van 90 mensen. Inmiddels begin ik al en beetje zenuwachtig te worden, want ik ben een echte perfectionist. Mocht er tijdens die reis iets fout gaan, dan zou ik me dat heel erg aantrekken. Ook als ik er zelf niet direct iets aan kan doen.”

“Dat perfectionisme uit zich ook in andere dingen. Als ik een foutje heb gemaakt in een e-mail bijvoorbeeld, door iemands naam verkeerd te spellen. Vreselijk! In zo’n geval stuur ik er een mailtje achteraan met mijn excuses. Terwijl de ontvanger het meestal helemaal niet erg vindt of het niet eens heeft gemerkt. Maar ja, zo zit ik in elkaar, ik wil alles meteen oplossen. Thuis ben ik precies hetzelfde. Als mijn vriend zegt dat hij ‘straks’ wel even de vaatwasser leegruimt, heb ik het binnen de kortste keren al zelf gedaan.”

In de lucht

“Verder ben ik heel gezellig, hoor. Ik ben vaak in Brabant, want daar zijn de nachten lang. Als ik niet aan het borrelen ben met vrienden in de kroeg, doe ik aan pilates of Aerial Yoga. Dat laatste is gewoon yoga, maar dan in de lucht. Je doet de oefeningen  in een doek die op heuphoogte aan het plafond hangt. Als ik mensen vertel dat ik op yoga zit, is hun reactie vaak: ‘Yoga, jij? Maar je bent helemaal niet rustig!’ Nee, precies. En daarom doe ik het natuurlijk ook. Bovendien is het goed om iets met je lijf te doen, als je verder de hele week op je kont achter een pc zit. Thuis heb ik ook zo’n doek hangen, maar daar doe ik de yoga-oefeningen minder vaak. Voor Aerial Yoga heb je namelijk wel de ruimte nodig en dat is een beetje lastig als de was tegelijkertijd in dezelfde ruimte hangt te drogen.”

Droge kleren

“En nu we het toch over de was hebben schiet me een situatie te binnen die heel duidelijk maakt waarom ik zo graag bij Sunny Cars werk. Een tijd geleden moest ik door een gigantische regenbui naar m’n werk fietsen. Ik wist dat ik doorweekt aan zou komen en stuurde een appje naar mijn collega Mascha. Zij nam uit voorzorg een tasje droge kleren voor me mee, zodat ik me op kantoor even om kon kleden.  Naast de inhoud van mijn werk is dat dus ook een belangrijke reden waarom ik het zo leuk vind bij Sunny Cars: de collega’s. Die zijn hier gewoon fantastisch.”

Sanne van Reek

Content en Social Media marketeer

Sanne werkt bij Sunny Cars als Content en Social Media Marketeer. Ze is gek op reizen en verkent het allerliefst de onbekende plekken. Dat je daar af en toe voor moet verdwalen, maakt haar niet uit.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou