fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Sander Popping – Reserveringsafdeling

Wellicht heb je weleens contact gehad via de e-mail of telefoon met een Sunny collega. Elke dag van het jaar werkt een team van enthousiaste medewerkers vol inzet om een top all-inclusive autohuurproduct en te bieden met de beste service. Maandelijks houd ik een interview met 1 van de medewerkers en krijg jij te lezen wat hem of haar bezighoudt. Wie zijn de mensen achter Sunny Cars? Deze maand Sander Popping.

Hoe lang werk je al voor Sunny Cars?
`Ik werk alweer 6 jaar bij de afdeling reserveringen. Samen met mijn collega´s  begeleid ik de klant / reisbureau door het boekingsproces. Daarnaast verwerk ik ook de boekingen en wijzigingen die online gemaakt worden.´

Wat vind je het leukste aan je werk? En waarom?
`Ik neem regelmatig contact op met verhuurders in het buitenland om aanvragen akkoord te krijgen. De communicatie tussen de klanten enerzijds en de verhuurder anderzijds vind ik ook wel een leuk aspect aan de job.´

Sunny Cars in 1 woord? 
`Topbedrijf.´

Mooiste plek waar je ooit bent geweest?
`Moeilijke vraag, maar mijn keuze valt op Noord-Ierland. Het is echt leuk om vanuit Belfast , goed uur vliegen vanaf Schiphol, een auto te huren en dan een rondje te rijden door Noord-Ierland. Met name de noordwestkust is adembenemend. Giants Causeway and Carrick mag je absoluut niet missen. Giants Causeway is een rotsformatie welke ontstaan is in de oertijd.´

Dat klinkt interessant!
`Ja! Sinds 3 eeuwen wordt het vasteland van Carrick met een brug van touw verbonden aan het eilandje Carrick Island. Je kan hier overheen lopen. Maar niet iedereen durft dit, omdat de brug er nogal gammel uitziet. Beide plekken staan op de werelderfgoedlijst van Unesco. Het bijzondere hiervan, is dat niemand zeker weet hoe die brug en die stenen daar terecht gekomen zijn. Hierover wordt nog steeds gespeculeerd.´

Wow, jij bent wel erg goed op de hoogte! Heb je ook al nieuwe vakantieplannen?
`Ik ga binnenkort met vrienden naar Berlijn. Berlijn vind ik een van de leukste steden van Europa. Elke keer als je gaat ontdek je weer iets nieuws.´

Kun je daar een voorbeeld van noemen?
` Ik heb in Berlijn de gebruikelijke highlights  ( Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie , Alexanderplatz, Potsdammerplatz, etc) al wel gezien. Checkpoint Charlie heb ik bezocht, dit is denk ik de hotspot nummer 1.  Als je wat wilt weten over de Koude Oorlog moet je hier een keer geweest zijn. Gruwelijke foto´s en beelden passeren de revue. Zo zijn er beelden over de vluchtpogingen van Oost naar West-Berlijn. Als je hier uitgekeken bent kun je het beste een leuk café opzoeken om even om te schakelen. Komende vakantie gaan we een gedeelte van de Mauerwalk lopen. Een wandelroute langs de oude muur. Verder bekijken we het ter plaatse wel. Moet ook niet te veel plannen. Vaak spontaan ergens binnenlopen is vaak leuker dan braaf de boekjes volgen.´

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
` Koken en borrelen met vrienden vind ik leuk. Daarnaast kijk ik graag een potje voetbal op de televisie. Ook vind ik het fijn om te wandelen. Het helpt me te ontspannen en geeft me een hoop energie.  Zo loop ik jaarlijks de Dam tot Damloop en doe ik mee met de Egmond halve marathon. Hier verdien je dan ook medailles mee. ´Sander Popping
Noem eens iets wat wij nog niet van je weten?
`1 keer in de maand ben ik DJ in een kroeg in Amsterdam. Vaak is dit gekoppeld aan een thema. Dit is leuk om te doen en het is in principe vrijwilligerswerk. Het geeft veel voldoening als je merkt dat de gasten de muziek waarderen.´

Wat heb je altijd in je auto liggen?
` Ik heb geen rijbewijs, dus op deze vraag kan ik niet antwoorden. Als ik een auto zou hebben zou er altijd een scheerapparaat inliggen. Als je dan in de file staat, is dat een mooie klus om te doen.´

Wat is je lievelingsauto?
`Mocht ik ooit mijn rijbewijs halen en een auto kunnen kopen dan zou ik opteren voor een Mini Cooper, liefst een geel zwarte. De kleuren van mijn favoriete voetbalclub NAC Breda.´

 Bedankt voor je tijd, Sander!

Renske Mijderwijk

Marketing Coördinator B2B events & Joint Promotions

Van 2009 tot 2019 was Renske werkzaam bij Sunny Cars. Eerst op de Reserveringsafdeling, maar al snel maakte ze de overstap naar Marketing. De laatste jaren heeft ze vooral tripjes gemaakt in Europa, maar een verre reis staat nu wel bovenaan haar verlanglijstje.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou