Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Smile… you’re a member of our society!

Al bijna 20 jaar zijn wij dé leverancier van autohuur voor reisbureaus als Arke, D-Reizen, Holland International, Toerkoop, VakantieXperts en vele andere ANVR-reisbureaus. Onze roots liggen dus al jaren in de reisbranche.

Autohuur is een service

Om meer focus aan te brengen in onze marketinginspanningen zijn we in 2010 gestart met een loyaliteitsprogramma voor onze zeer goed verkopende reisbureaus. Dit zijn eigenlijk pure specialisten in autohuur. Zij zien autohuur als service voor de klant. En zij weten ook, dat een huurauto je vakantie nét even leuker kan maken. Sterker nog, het hoort bij een goed reisadvies! Je hebt met een huurauto immers alle vrijheid en komt op plekjes waar je met het openbaar vervoer soms niet zo snel komt.

Deskundigheidscertificaat

We noemen deze club van ware specialisten in autohuur: de Smile Society. De leden hiervan zijn echte Sunny Cars ambassadeurs en zij zijn volledig thuis in onze autohuurwereld. Om de kwaliteit van het advies te beschermen delen we elk jaar diploma´s uit. En ook dit jaar heeft ons salesteam het deskundigheidscertificaat weer aan de leden van 2014 uitgereikt. Aan alle geslaagden: welcome to the club!

Zie je onderstaand certificaat dus ergens op de muur hangen in een reisbureau? Dan weet je één ding heel zeker: je bent in goede handen. In die van een autohuurspecialist.

Smile Society certificaat 2013

Suzanne Al

Director of Marketing

Als Marketing Manager Nederland & België is Suzanne verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten. Naast een passie voor autohuur, is ze ook dol op vakanties. Niet gek dus, dat ze vaak bezig is met vakantieplannen maken – altijd mét huurauto natuurlijk. Want alleen dan kom je op de mooiste plekjes.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou