Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Sunny Cars rent voor het goede doel

Weleens contact gehad met een Sunny collega? Vast een enthousiaste medewerker die zich volledig inzet om een top all-in autohuurproduct te bieden met de beste service. Diezelfde medewerker kan nog veel meer! Hardlopen bijvoorbeeld…

Sunny team

Vorig jaar deed het Sunny Cars team mee aan de Damloop. Dit jaar zullen 4 Sunny medewerkers meedoen aan de Run4Semmy (8 km) op 19 oktober in Amsterdam. Stichting Semmy doet onderzoek naar hersenstamkanker bij kinderen. Elk jaar krijgen circa 18 kinderen in Nederland deze diagnose gesteld. Deze kinderen hebben 1 ding met elkaar gemeen: de overlevingskans is 0%. Stichting Semmy financiert het onderzoek naar een geneesmiddel zodat er in de toekomst hoop op genezing is.

Ik stel het team even aan je voor:

Irene werkt al ruim 5 jaar voor op de reserveringsafdeling en hardlopen doet ze sinds 2012. Ze traint wel twee tot drie keer in de week. Een echte doorzetter dus. “Hardlopen geeft me energie en als ik het kan combineren met zo´n mooi doel, waarom dan niet?”
Dewi versterkt sinds een half jaar het reserveringsteam en loopt sinds een jaar. “Je boekt snel vooruitgang met hardlopen. Vorig jaar liep ik tot het einde van de straat, dit jaar 8 km!”
Susanne is reserveringsmanager en heeft de smaak van hardlopen al goed te pakken.  Intervaltrainingen van 6 km en met een lange weekendtraining zit ze al op de 14 km. “ Na een dag hard werken is hardlopen ideaal om je hoofd weer leeg te maken.”
Renske werkt op de marketingafdeling en liep eerder de Damloop en de CPC in den Haag. “Ik vind hardlopen heerlijk, even nergens aan denken en je krijgt er heel veel energie voor terug.”

Deze Sunnies rennen voor het `Friends for Julian´ team.Sunnies rennen voor Semmy


Friends for Julian

Julian is de zoon van onze collega Miranda. In mei 2014 is op 10-jarige leeftijd hersenstamkanker geconstateerd. In zijn eigen blog houdt de stoere Julian zijn ontwikkelingen en gebeurtenissen bij. Miranda: Julian wilde graag meedoen aan het onderzoek voor Stichting Semmy. Hij zei: “ ik weet dat het mij niet helpt maar misschien kunnen ze later andere kinderen helpen.” Ik vind hem een held! Maar ik vind mijn collega’s ook helden omdat ze meelopen en zo helpen om geld in te zamelen. Julian en ik komen ze heel hard aanmoedigen!”

Dat kinderen terminaal ziek kunnen worden vind ik onbegrijpelijk. Dit zou niet mogen. Als `Friends for Julian´ willen we daarom een zo groot mogelijk geldbedrag ophalen. Naast het Sunny team doen vele vrienden en familieleden, waaronder de vader van Julian, ook mee aan de run.

Donaties

We hopen een zo groot mogelijk bedrag op te halen voor Stichting Semmy. Samen geven we zieke kinderen weer hoop op leven. Wil jij één van de lopers van Friends for Julian sponsoren? http://run4semmyamsterdam2014.alvarum.com/friendsforjulian

Te kleine donaties bestaan niet. Maak het verschil, geef kinderen met hersenstamkanker een kans.

Ik wil je bedanken namens het hele team van `Friends for Julian´. En wie weet zie je ons nog voorbij rennen op 19 oktober. We finishen rond 11.10 uur in het Olympisch Stadion. Tot dan!Friends for Julian

Renske Mijderwijk

Marketing Coördinator B2B events & Joint Promotions

Van 2009 tot 2019 was Renske werkzaam bij Sunny Cars. Eerst op de Reserveringsafdeling, maar al snel maakte ze de overstap naar Marketing. De laatste jaren heeft ze vooral tripjes gemaakt in Europa, maar een verre reis staat nu wel bovenaan haar verlanglijstje.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou