Top 3 gekke verkeersborden van de verkeersbordenactie

De verkeersbordenjungle, bestaat die? Jazeker! In ons kleine kikkerlandje tellen we maar liefst 3 milljoen verkeersborden, kun je nagaan hoeveel borden er over de hele wereld zijn… Is jou weleens opgevallen dat er ook een hele hoop gekke borden bestaan? Let maar eens goed op tijdens de autoritjes op je vakantiebestemming. Soms zijn de borden zelfs zó gek, dat je er helemaal niets van snapt.

Onlangs vroegen we onze bloglezers en nieuwsbriefabonnees om mee te doen aan onze winactie en foto’s van de gekste verkeersborden op te sturen. We hebben flink wat inzendingen ontvangen. Het was erg leuk om te bladeren door alle foto’s en de winnaars uit te kiezen. Ook best lastig, maar uiteindelijk zijn we erin geslaagd om drie winnaars te kiezen voor de verkeersbordenactie!

Winnaar 1: gitaar spelen in de straten van Florence?

Winnaar 1 verkeersbordenactie

Al lopend door de straten van Florence kwam Annette Dekker dit gekke verkeersbord tegen. Wat betekent dit? Dat je moet oppassen voor gitaarspelers of word je juist aangemoedigd om gitaar te spelen? Wij vonden dit een erg leuk bord en daarom wint deze inzending de eerste prijs!

Winnaar 2: pas op voor de grote bek van de krokodil…

Winnaar 2 verkeersbordenactie

Niet een erg grappig bord, maar wél een heel merkwaardige. Personen in een rolstoel moeten hier in St. Lucia (Zuid-Afrika) goed oppassen dat ze niet naar beneden glijden, want anders belanden ze in de bek van een krokodil. Oei, oppassen dus! Deze inzending vonden wij erg goed en dus wint André Assink de tweede prijs.

Winnaar 3: sterke olifanten houden niet van auto’s!

Winnaar 3 verkeersbordenactie

Als je tijdens een safari in Zuid-Afrika door Nationaal park Kruger rijdt, is het oppassen geblazen voor olifanten. Die houden blijkbaar niet zo erg van auto’s. Wij zijn benieuwd hoe Annemieke Nieboer zich gevoeld moet hebben toen zij dit bord zag. Gelukkig had ze nog wel tijd om een foto te maken van dit bord, want daarmee heeft ze de derde prijs gewonnen!

Ben jij de volgende ronde één van de winnaars?

Winnaar nummer één heeft een autohuurcheque t.w.v. €150,- gewonnen. De tweede winnaar kunnen we blij maken met een autohuurcheque t.w.v. €50,- én winnaar nummer drie wint ons inspirerende boekje On a roadtrip. Mooie prijzen, dus!

Helaas is deze actie verlopen.

Sanne van Reek

Content en Social Media marketeer

Sanne werkt bij Sunny Cars als Content en Social Media Marketeer. Ze is gek op reizen en verkent het allerliefst de onbekende plekken. Dat je daar af en toe voor moet verdwalen, maakt haar niet uit.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Bert

13 augustus 2019 | 10:56 am | Reageer op Bert

Ik heb ze natuurlijk niet alle inzendingen gezien maar 1 (gitaarspelende eenrichting) lijkt me een zeer terechte winnaar

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

19 augustus 2019 | 11:04 am | Reageer op Sanne van Reek

Hoi Bert,

Dat vonden wij ook! Een grappig en uniek verkeersbord.

Zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Annemieke

2 augustus 2019 | 2:40 pm | Reageer op Annemieke

Bedankt voor mijn prijs, wat een leuk boekje. "On a roadtrip"

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Sanne van Reek

5 augustus 2019 | 12:06 pm | Reageer op Sanne van Reek

Hoi Annemieke,

Ah fijn! Je hebt de prijs ontvangen. Het is zeker een leuk boekje, boordevol reisinspiratie voor een zonnige vakantie in Zuid-Europa. Veel plezier met bladeren :-).

Zonnige groet, Sanne

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.