fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Verplichte rijles op vakantie

Vanaf vandaag introduceren we een nieuwe service: rijles op de vakantiebestemming voor bestuurders onder de 25 jaar. Waarom zul je denken? Omdat uit onderzoek is gebleken dat de meeste schades aan huurauto’s in het buitenland veroorzaakt worden door jonge bestuurders. Om de levensduur van onze huurauto’s te verlengen, bieden we jeugdige huurders daarom vanaf voortaan verplichte rijlessen in het boekingspakket.

Verplicht rijlespakket
Voor een ontspannen en veilige autovakantie, is het belangrijk dat bestuurders zich zeker voelen achter het stuur. Daarom introduceren we per 1 april een verplicht rijlespakket voor jonge bestuurders onder de 25 jaar. Dit pakket is automatisch bij de huursom inbegrepen en zorgt ervoor dat onzekerheid bij jonge bestuurders wordt weggenomen en dat het aantal schades drastisch vermindert. Pas na het behalen van het lokale rijvaardigheidsbewijs wordt de huurauto ook daadwerkelijk meegegeven.

Rijles door lokale instructeur
Als iemand de verkeersregels op de vakantiebestemming goed kent, is het wel de lokale rijinstructeur. Om onze huurders snel kennis te laten maken met de regels op locatie zijn we daarom samenwerkingen aangegaan met een aantal rijscholen op de verschillende vakantiebestemmingen. En om goed voorbereid te zijn op de rijlessen, ontvangen alle huurders onder de 25 jaar een taal- en verkeersgids bij hun boeking. In deze taalgids staat alles wat zij moeten weten over de verkeerssituaties en regels in het betreffende vakantieland. Het certificaat is behaald, nu op weg met de Sunny Cars huurauto!

Intakegesprek 
Wanneer de huurder de auto ophaalt bij het verhuurpunt, vindt er een kennismakingsgesprek plaats met de instructeur van een half uur. De instructeur zal de bestuurder alle ins en outs vertellen over de rijstijl van het land en samen nemen zij de verkeersborden en regels door. Op basis van de aanwezige kennis bij de bestuurder, bepaalt de instructeur het aantal benodigde lesuren. Dit varieert van 4 tot maximaal 8 uur, verdeelt over sessies van 2 uur.

24 uur per dag rijles
De eerste rijles volgt gelijk na het intakegesprek bij aankomst. Om al onze klanten te helpen, worden de rijlessen 24 uur per dag gegeven, dus ook bij late aankomst op de vakantiebestemming staat er een geschikte rijinstructeur klaar. Voor gezinnen met kinderen is er opvang geregeld. Na afloop van de rijles bepaalt de instructeur of de boeker geschikt is om te rijden in het land en krijgt de huurder zijn huurauto mee. Wanneer de boeker geschikt is bevonden, krijgt hij een certificaat. De bestuurder wordt geacht deze de gehele reis bij zich te houden.

Wij vinden deze verplichte rijlessen een goede service voor jonge huurders. En het feit dat het bij de huursom is inbegrepen past bij ons all-inclusive concept. Uiteraard ben ik benieuwd naar jullie reacties!

Suzanne Al

Director of Marketing

Als Marketing Manager Nederland & België is Suzanne verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten. Naast een passie voor autohuur, is ze ook dol op vakanties. Niet gek dus, dat ze vaak bezig is met vakantieplannen maken – altijd mét huurauto natuurlijk. Want alleen dan kom je op de mooiste plekjes.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Rijschool Delft

6 oktober 2014 | 9:01 am | Reageer op Rijschool Delft

Zouden er echt mensen zijn die dit geloven?

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

6 oktober 2014 | 4:33 pm | Reageer op

Beste,

Bedankt voor je reactie. Gelukkig hebben de meeste mensen door dat het om een grapje gaat. Hoe verder je het verhaal leest, hoe ongeloofwaardiger het wordt. Natuurlijk is het wel leuk als het iemand even aan het denken zet en dat we aanvragen binnenkrijgen om de rijlessen te boeken. WAt ons betreft is de grap dan wel geslaagd.

Zonnige groet,
Renske

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Rijschool Den Haag

25 september 2014 | 4:35 pm | Reageer op Rijschool Den Haag

Beste 1 april grap die ik tot nu toe heb gezien

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Eva

6 mei 2014 | 12:32 pm | Reageer op Eva

Haha, goede 1 april grap

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Zonvaart Reizen Julianadorp

1 april 2014 | 3:55 pm | Reageer op Zonvaart Reizen Julianadorp

1 april..... Kikker in je bil!!!!!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Suzanne Al

2 april 2014 | 12:05 pm | Reageer op Suzanne Al

Inderdaad een 1 april grap! We hebben geen verplicht rijlespakket; jongere bestuurders hoeven ter plaatse geen 4 tot 8 uur kostbare vakantie op te offeren voor rijlessen en het behalen van het lokale rijvaardigheidsbewijs. Gewoon instappen en lekker je vakantiebestemming ontdekken!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou