fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Waardering

Ik weet niet hoe het u vergaat, maar ik ben altijd ernstig in m’n nopjes als we als bedrijf weer ‘in de prijzen vallen’. Zo ook afgelopen dinsdag, de 10-de januari. Tijdens de vakdagen, voorafgaand aan de jaarlijkse Vakantiebeurs, mocht Sunny Cars zich -voor de 13e keer op rij- weer de beste autoverhuurder van Nederland noemen en ‘De Veer’, want zo heet die pluim, in ontvangst nemen. Een bijzondere prijs vinden wij zelf. Omdat deze tot stand komt op basis van een rapportcijfer dat reisagenten jou en andere organisaties in een categorie geven. Waarbij allerhande zaken de revue passeren, zoals; service, onderscheidend product aanbod en innovatie, om maar eens een paar belangrijke elementen te noemen.

En in de ogen van deze kritische vaktribune heeft Sunny Cars ook in het afgelopen jaar haar hoge standaard weten vast te houden. Iets waarvoor ik overigens alle medewerkers van Sunny Cars oprecht wil bedanken. Omdat we als team er iedere keer weer van doordrongen zijn dat succes niet vanzelfsprekend is. Zo blijven we nieuwe en verrassende bestemmingen aan de lange lijst toevoegen, zoals recent Zuid-Korea. Of we breiden het aantal verhuurpartners en locaties verder uit in de populaire bestemmingen als Frankrijk, Spanje of Portugal, om er zeker van te zijn dat we altijd een goed product blijven leveren. Ook in de hoogseizoenen!

Sunny Cars voor de 13e keer verkozen tot beste autoverhuurder.

Maar er wordt door het team ook constant gekeken of ons unieke all-inclusive product daadwerkelijk aan alle eigentijdse eisen blijft voldoen. En wordt er niet geaarzeld om dit te optimaliseren, als we zien dat er op onderdelen zaken nog beter geregeld kan worden. Zo is de verzekeringsdekking voor glas-banden en bodem, kortgeleden verder uitgebreid met dakschadeverzekering en is de WA-verzekering nu maar liefst € 7,5 miljoen.

Daarnaast staat Sunny Cars ook voor duidelijkheid. Zodat iedereen vooraf precies weet waar hij of zij aan toe is. En is er iets niet helemaal duidelijk, zorgen we er snel voor dat dit aangepast wordt. Zo was er tot voor kort bij een enkeling onduidelijkheid over het fenomeen ‘eigenrisico’. Welnu, huren bij Sunny Cars betekend dat men GEEN eigenrisico bij eventuele schade heeft. In principe hebben wij dit met al onze 5000 verhuurlocaties geregeld. Maar op een aantal locaties wordt het eigenrisico bij eventuele schade (helaas) in eerste instantie bij de klant zelf in rekening gebracht, en storten wij dit bedrag bij terugkomst onmiddellijk terug op de rekening van de klant. We hadden deze regeling graag anders gezien, maar dat lukt incidenteel niet en daar maken we dan duidelijk melding van. Iets dat door onze klanten zeer gewaardeerd wordt, weten we uit ervaring. Wat ook gewaardeerd wordt is het feit dat we er altijd naar streven om de prijs van een huurauto lekker scherp te houden. Dat houdt ons scherp om ook volgend jaar weer in de prijzen te vallen!

Hans Knottnerus

Managing Director

Hans is Managing Director van Sunny Cars Nederland, België en Frankrijk. De afgelopen 25 jaar werkte hij in diverse managementfuncties bij verschillende internationale autoverhuurorganisaties van ‘naam en faam’, onder andere in India! Dat hij een echte autohuurexpert is, kun je dus wel stellen.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou