Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Waarom ik 80 kilometer ging wandelen, terwijl ik dagelijks auto’s verhuur.

In mijn vorige blog vertelde ik over mijn to do list. Dit keer staat de Kennedy Mars in Someren op mijn lijst. De Kennedy Mars is een wandeltocht van 80 kilometer die ik binnen 20uur moet uitlopen. Met nog 1800 deelnemers sta ik aan de start. Het is tien uur ‘s avonds en we wachten op het startschot. De zenuwen gieren door mijn lijf. Ik swing mee op de live muziek die voor een gezellige sfeer  zorgt, totdat het begint te regenen. Hup, poncho aan, nog wat mee swingen en dan klinkt het startschot: ik mag eindelijk beginnen met lopen.

De eerste 10 kilometer loop ik vol goede moed. Het is opgehouden met regenen en veel toeschouwers staan hun wandelende dorpsgenoten aan te moedigen. Voor veel mensen uit het dorp is dit evenement echt een groot feest. Al snel wordt het donker en gaan de toeschouwers naar bed.

keycord-kennedymars-someren-80km

Stevig stap ik door. Ik besef dat het midden de nacht is en ben stil. Het valt me op dat alle deelnemers stil zijn. Je hoort alleen de voetstappen. In volle concentratie loop ik door en uren later geniet ik van de zon die al vroeg in de ochtend opkomt. Fijn, daglicht! Dat loopt toch een stuk prettiger.

Eindelijk kom ik aan op het 40-kilometer-rustpunt.

Tijd om op te frissen, te ontbijten en weer door.
Yes, ik ben op de helft.
De eerste helft van de tocht ging in mijn hoofd zo snel, dat de resterende 40 kilometer voor mijn gevoel een piece of cake zijn.  Maar na een paar kilometer voelt het toch anders. ‘In your dreams, Ireen, je mag er nog 38’.

Mijn benen worden zwaarder, mijn ogen vallen dicht…Nee, ik kan nu niet in slaap vallen. Nog maar een klein stukje.

Bij de 60 kilometer wil de bezemwagen me meenemen naar de finish. Maar hoe moe ik ook ben, zó zit ik niet in elkaar. Als ik ergens aan begin maakt het ook af!  Ik waggel gewoon door tot het bittere eind.

irene-kennedymars-75km

Steeds kom ik dichterbij, ik ruik de finish, ik zie de ballonnen, yeahh nog 1000 meter. Man man man, wat is dat nog een eind!

Aan het eind strompel ik de rode loper op. Ik word binnengehaald als een koningin. Negentien uur heb ik erover gedaan, maar… ik heb het gehaald. Wat kijk ik uit naar morgen. Dan kan ik lekker de hele dag zitten bij Sunny Cars.

Irene

Autohuurexpert

Irene is een van onze enthousiaste medewerkers van de afdeling Reserveringen. Sinds maart 2009 is ze al in dienst en ze heeft nog steeds die Rent a Smile-vibe waardoor ze haar werk met veel plezier doet.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou