Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Zie je het even niet meer zitten? Je bent niet de enige

Toen de wekker ging, voelde het nog als het holst van de nacht. Het weer is niet om over naar huis te schrijven en nergens is nog feestverlichting om mijn humeur een beetje bij te schijnen. Het is de derde maandag van het jaar en dus voel ik me traditioneel rot.

 Het is weer  Blue Monday

Blue Monday is door een Britse wetenschapper in het leven geroepen. Het zou de dag zijn waarop we ons massaal het slechtst voelen. De feestdagen zijn voorbij, onze goede voornemens zijn als sneeuw voor de zon verdwenen en het duurt voor de meesten nog eeuwen tot de eerstvolgende vakantie zich aandient.

Even heb ik zelfs overwogen om een snipperdag op te nemen en gewoon in bed te blijven liggen. Maar toen dacht ik aan mijn collega’s, die me altijd weten op te vrolijken. En nu ik hier dan toch zit, kan ik jullie net zo goed trakteren op wat tips om deze blauwe maandag door te komen.

 Beat Blue Monday! 

  • Ga iets leuks doen. Stap op een waterfiets, maak eindelijk die bungee jump of speel verstoppertje met je collega’s. Het maakt eigenlijk helemaal niet uit wát je doet, als je maar even uit de sleur van alledag stapt en je mondhoeken omhoog trekt.
  • Houd het luchtig. Kijk een leuke comedy om je gedachten te verzetten. Monty Python helpt bij mij altijd: ‘Always look on the bright side of life’.
  • Maak vakantieplannen. Iets moois in het vooruitzicht doet mij altijd goed. In gedachten waan ik me alvast op een warme locatie en de voorpret van alle tripjes die ik daar in mijn huurauto ga maken, vrolijkt me vanzelf op. En een extra tip: Als je voor 31 januari een huurauto boekt voor de periode 1 april 2017 – 31 oktober 2017 krijg je de Flexservice van ons cadeau.

Zelf ga ik Blue Monday te lijf met de eerste tip. Samen met een aantal collega’s en reisagenten gaan we vanavond namelijk bowlen en steengrillen. Zo kunnen we de (auto)banden weer even aanhalen, elkaar beter leren kennen én een hoop lol maken. Zo heel blue wordt deze maandag voor mij dus gelukkig niet. Als ik het bont maak, ben ik morgen misschien wél zo blauw als een tientje. Maar ach, dat overleven we ook wel weer.

Sander

Autohuurexpert

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou