Zo reis je als een local. Mét een huurauto

Op reis is het heerlijk om je als een local te voelen. Je bestelt je drankje in het Italiaans en je voelt je al snel een échte Italiaan. Maar op vakantie is het soms lastig om dat ‘local’ gevoel te krijgen. Vooral als je bent aangewezen op het openbaar vervoer of een excursiebus. Soms is het ook zo dat je verblijft in een groot hotel of resort, waar je geen enkele local tegenkomt. Gelukkig kan het ook anders. Leuker! Mét een huurauto natuurlijk. Hoe? Lees maar snel verder.

Boek eens níet centraal

Een hotel op loopafstand van toeristische trekpleisters is hartstikke handig natuurlijk. Maar grote kans dat je tussen de souvenirshops en opdringerige straatverkopers zit. Dat ben je ook al gauw zat… Met een huurauto heb je opeens veel meer opties. Zoals overnachten in een leuk vakantiehuisje in een schattig dorpje, bijvoorbeeld. En wil je toch iets zien van de bekende bezienswaardigheden? Dan spring je in je huurauto en rijd je op je eigen gemak er naartoe.

Nooit meer een Nederlandse menukaart

Een kroketje bij de lunch? Lekker. Of een tosti, ook niets mis mee. Maar op reis zien we liever géén Hollandse menukaarten. Met een huurauto vermijd je heel makkelijk alle toeristische restaurantjes en rijd je naar een plekje waar je écht lokale gerechten proeft. Zo ontdek je echt de smaken van de streek.

Misschien proost je wel met een wijnboer die het vak nog van zijn opa leerde. Dat is pas leuk! Wel even afspreken wie de BOB is...

Boodschappen doen wordt genieten

Een bezoek aan een supermarkt op vakantie is zo leuk! Al die geuren, smaken, merken en producten die je thuis niet hebt… Met de huurauto maak je gemakkelijk een ritje naar de lokale versmarkt. Of rijd naar die grote supermarkt en laad de hele achterbak vol met lekkers. Laat die roomservice maar zitten!

Ontdek zélf je bestemming

Die beroemde strandjes, legendarische uitkijkpunten… Ze hebben één probleem. Iedereen kent ze al en het is er druk. Maar locals? Die kom je er niet tegen. Met een huurauto heb je alle vrijheid om de omgeving te verkennen. Zie je iets dat je bevalt? Dan stap je uit en blijf je zo lang als jij wil. Wil je ergens een mooie foto maken? Zet de auto langs de kant. Alle ruimte om te ontdekken en te ontmoeten.

Auto huren? Kies slim

Eén ding wil je niet doen als een ‘local’ op vakantie: hakketakken met een plaatselijke autoverhuurder. Reserveer daarom voor vertrek je huurauto via Sunny Cars, dan zit dat goed. Geen kleine lettertjes, geen vage verhalen, geen onverwachte kosten voor extra verzekeringen of andere toeslagen. Gewoon een heldere prijs met de beste all-inclusive voorwaarden en één nummer dat je 24/7 kunt bellen. Dat rijdt nét even lekkerder.

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.