fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

3 highlights van Florida

Iemand die enthousiast uit eigen ervaring vertelt, overtuigt sneller. Herken je dat? Dat geldt natuurlijk ook voor het verkopen van vakanties of autohuur. Een reisagent die ergens zelf met een huurauto de leukste plekjes heeft ontdekt, kan je veel meer en geloofwaardiger tips geven. Gebeurt dat ook nog op een enthousiaste manier, dan werkt het helemaal aanstekelijk. Daarom vroegen we een aantal reisagenten om als Testrijder voor ons op pad te gaan.

Zo testte Eugénia Pandoulas, reisadviseur bij Service Voyages te Sint-Lambrechts-Woluwe, een Sunny Car in Florida. Achter het stuur van haar Ford Mustang Cabriolet ging zij op zoek naar de mooiste stranden en attracties van Sunshine State Florida.

Het magische Orlando

Na een aantal dagen in Fort Lauderdale te hebben doorgebracht, reden Eugénia en haar man 350 kilometer in noordelijke richting, naar Orlando. “Daar hebben we de Universal Studios bezocht. Dat was fantastisch! Zelfs de stad op zich is de omweg waard: alles is er mooi en proper, de mensen zijn er ontzettend aardig en gastvrij. Wij dachten dat we in een andere wereld waren terechtgekomen! Het is een aanrader voor gezinnen!”

Ook voor de shopping fans is Orlando een waar paradijs. Eugénia´s tips: International Premium Outlets en Vineland Premium Outlets, waar je voordelige deals kan maken.

palmbomen florida autohuur

Daytona: Spirit of the Automobile

Als ware liefhebbers van antieke wagens, wilden Eugénia en haar man de ‘Spirit of the Automobile’ voor geen goud missen. Tijdens dit jaarlijkse evenement in Daytona Beach kun je ruim 800 auto´s bewonderen; van vintage modellen uit de jaren ´30, ´40 en ´50 tot enkele moderne exemplaren. Een DJ verzorgt de muziek. “Mijn man droomde er reeds lange tijd van om deze meeting bij te wonen, dus trokken we erheen om de oude Daytona cars te gaan bewonderen. We hebben meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om het NASCAR-circuit in Daytona te bezoeken.”

Daytona Beach autohuur

Everglades: het land van de alligators

Het Everglades National Park is een groot subtropisch natuurgebied in het zuidwesten van Florida dat jaarlijks honderdduizenden bezoekers trekt. Eugénia werd er betoverd door de charme van dit unieke ecosysteem dat deel uitmaakt van het UNESCO Werelderfgoed: “We wilden de fameuze alligators – de mascottes van het park – van dichtbij bewonderen. We werden op onze wenken bediend! Naast krokodillen, kaaimannen en andere reptielen, zijn de Everglades een bioom dat een ongelofelijke verscheidenheid aan fauna en flora bevat.

Aligator Farm in Florida
“Ik raad zeker ook een tocht per hovercraft aan, zodat je ten volle kan genieten van de prachtige kleuren in het park. Een unieke ervaring!” Tickets voor tours door het park kocht Eugénia via Everglades Holiday Park, dat talrijke mogelijkheden biedt om je bezoek aan de Everglades tot een onvergetelijke ervaring om te toveren.

 

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou