Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

3x héél opmerkelijke wegrestaurants

Wegrestaurants… Je komt er langs, hebt honger en nou ja dan doe je het er maar mee. Echt zin heb je er niet in, want meestal beland je toch bij een van de grote fastfoodketens. Soms kan zo’n kleffe hamburger misschien best lekker zijn, maar niet altijd. En vaak zijn het nog lelijke restaurants ook. Maar in Oostenrijk kun je het wel treffen.

Autogrill heeft daar restaurants  die zijn ontworpen door bekende architecten. Zoals die bij Bad Fischau-Brunn van architect Hundertwasser bijvoorbeeld.  Ook bijzonder qua bouw zijn de restaurants  bij Lindach Süd en Arnwiesen. Dat maakt die tussenstop misschien toch iets plezieriger! Dus rijd jij binnenkort door Oostenrijk, kijk dan eens of je een van deze wegrestaurants kunt spotten!

 

Wegrestaurant Sunny Times

Vrolijker dan dit kan niet, toch? Binnenkort kun je hier hopelijk weer aanschuiven voor een lekker broodje.

Wegrestaurant Sunny Times

Even een tussenstop voor een kop koffie. Dat mag je natuurlijk niet overslaan! Lindach Süd is gelegen naast de tolweg. Bij zonneschijn kun je ook lekker tussen het Oostenrijkse groen zitten.

Wegrestaurant Sunny Times

Ga je binnenkort richting Arnwiesen? Maak dan een tussenstop bij dit gezellige wegrestaurant.

Sanne van Reek

Content en Social Media marketeer

Sanne werkt bij Sunny Cars als Content en Social Media Marketeer. Ze is gek op reizen en verkent het allerliefst de onbekende plekken. Dat je daar af en toe voor moet verdwalen, maakt haar niet uit.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Annie Veenema

20 november 2017 | 7:58 am | Reageer op Annie Veenema

Mijn interesse werd getrokken door het wegrestaurant van Hundertwasser. In Wenen ook ooit eens het Hundertwasserhaus bekeken, wat ik erg leuk vond.
Nadat ik de link van Google aanklikte kwam er een plattegrond met de melding dat het restaurant gesloten was. Het was nog vroeg vanmorgen, dus dacht ik eerst dat het op dit vroege tijdstip nog gesloten was, maar op de infolijst in Google stond dat het permanent gesloten was. Klopt dit?

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou