fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

4 apps die je helpen voordeliger te tanken

Bij Sunny Cars is de tankregeling altijd transparant. Je kunt bovendien zelf je favoriete tankregeling uit 2 varianten kiezen. De vriendelijkste regeling vinden wij zelf vol-vol (FF): je krijgt de auto mee met een volle tank en levert ‘m ook weer afgetankt in. Dat wil je natuurlijk zo voordelig mogelijk doen. En tijdens je reis is het ook wel zo fijn als je tegen een zo gunstig mogelijk tarief kunt tanken. Daar zijn een paar handige gratis apps voor, die ik hieronder voor je samenvat.

GasBuddy

Deze app zoekt – als je door de USA of Canada toert – automatisch de benzinestations in je omgeving op. Inclusief een ranking van voordelig naar duur. Kun je precies zien wanneer het loont toch een stukje door of om te rijden!

Download voor iOS
Download voor Android

gasbuddy app voordelig tanken

GasEnroute

GasEnroute doet hetzelfde als GasBuddy, ook in de USA en Canada, maar in deze app kun je ook nog je merkvoorkeur aangeven. Dus als je liefst alleen bij de stations van Shell, Mobil, 76, Chevron of een van de vele andere merken tankt, selecteert hij die op je route.

Download voor iOS

gasenroute app voordelig tanken

Benzine JIP

Handig voor op reis in eigen land. App JIP meet elke dag het nationaal prijspeil, dus wat Nederland gemiddeld betaalde voor een tankbeurt. JIP geeft aan hoeveel elk tankstation daar gemiddeld boven of onder zit, per tankbeurt en in euro’s. Bovendien wijst de app je de weg naar je gekozen tankstation.

Download voor iOS
Download voor Android

bezine jip app voordelig tanken

Fuel Station Europe

Met Apple Maps vindt deze app (€ 1,99) tankstations op je Europese trip voor je. Aanwijzingen krijg je via gesproken turn-by-turn navigatie. De app weet benzinstations te lokaliseren op vele Sunny topbestemmingen, zoals Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Spanje, Griekenland, Engeland, Polen, Denemarken, Zweden, Finland, Zwitserland, Hongarije, Portugal, Tsjechië en Slowakije.

fuel station app voordelig tanken

Download voor Android

 

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

wahaliaoentoen

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou