“We willen gewoon geen gezeur met verzekeringen”

Sommige gesprekken met onze klanten zijn zo leuk dat ze ons een smile bezorgen. Daarom delen we hun verhalen én uiteraard hun ervaring met een huurauto van Sunny Cars ook met jou! Op de Vakantiebeurs spraken we Martin en Birgitta Hoogkamer. Ze waren naar de beurs gekomen om zich te oriënteren op hun volgende vakantie. “We hebben nog echt geen idee waar we naar toe willen. Wat we wel zeker weten is dat we een verre reis willen maken en dat we de auto bij Sunny Cars huren. Dat doen we altijd en daar zijn we heel tevreden over.”

martin-en-birgitta-gitp20200117sunny3_150

Waarom weten jullie zeker dat je de auto bij Sunny Cars huurt?

“We willen gewoon geen discussie als we de huurauto gaan ophalen. We zijn op vakantie en waarschijnlijk moe van de lange vlucht. Dan heb je geen zin in mensen die je nog van allerlei aanvullende verzekeringen willen aansmeren.”

Tip: Zeg ter plaatse altijd nee tegen extra verzekeringen. Je bent immers all-in verzekerd via Sunny Cars.

En daar heb je bij Sunny Cars geen last van?

“Nee, want alle verzekeringen zijn inclusief en daardoor heb je nooit gezeur. Je weet dat alles gedekt is, dus je kunt overal gewoon nee op zeggen. Je denkt misschien dat je met een andere verhuurder goedkoper uit bent, maar dan komen er ter plaatse nog allemaal extra bijkomende kosten bij. Met Sunny Cars weet je van tevoren precies wat je kwijt bent en dat is gewoon heel fijn. Op de luchthavens vragen ze het vaak al niet meer. Ze zien de Sunny Cars voucher en dan weten zij ook genoeg. Die is all-in verzekerd!”

Hebben jullie weleens schade gehad?

“Tijdens onze laatste reis in Australië en Nieuw-Zeeland was de wielkast los gaan zitten. Omdat de auto een beetje vies was geworden hadden we dat pas veel later gezien. Maar daardoor was er wel wat schade onstaan. Natuurlijk hebben we dat bij het inleveren van de auto meteen gemeld. We moesten de schade daar betalen, maar bij terugkomst hebben we meteen contact opgenomen met Sunny Cars, de schade gemeld en de bonnen ingediend. Binnen twee dagen stond het geld weer op onze rekening. We vonden het zelf heel vervelend, maar we werden zo vriendelijk geholpen. Dat voelt dan echt vertrouwd.”

11

Waarom huren jullie graag een auto?

“Met een eigen auto ben je gewoon heel vrij. Je kunt gaan en staan waar je wilt. Zolang we fit genoeg zijn zullen we altijd zelf met de huurauto rondreizen. We boeken een vlucht, een huurauto en de rest regelen we gewoon ter plaatse.”

Heb jullie nog tips?

“Als we naar een land gaan waar ze links rijden, zoals in Nieuw-Zeeland, kiezen wij altijd voor een automaat. Dat rijdt zoveel makkelijker. Je hoeft dan niet op het schakelen te letten, waardoor je meer aandacht voor de weg hebt. Je moet toch altijd even wennen, vooral op rotondes. De GPS nemen we ook altijd zelf mee, dat scheelt veel geld. En de volgende keer kiezen we ook voor een tweede bestuurder. Dat is niet altijd inbegrepen, dus daar zullen we extra opletten. Het is toch fijn als de ander ook kan rijden. Bijvoorbeeld als je ziek bent, maar ook gewoon als je eens op je gemak wil rondkijken.”

Kies je voor de service Extra bestuurder, dan is de tweede bestuurder inbegrepen. Zo kan je even wisselen van bestuurder tijdens een lange rit.

Wil je ook roadtrippen door Australië of een andere bestemming? Huur gelijk een auto om je vakantie compleet te maken.

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.