Sunny collega Nadia testte zorgeloze én veilige autohuur

Tijdens corona werden zonnige vakanties met een huurauto werden ineens een stuk minder vanzelfsprekend… En toch hebben veel van onze klanten wel behoefte om er even tussenuit te gaan. Om dat zo goed als mogelijk voor onze klanten te regelen, zorgden we met onze lokale partners voor veilige autohuur.

Sunny collega Nadia kon haar eigen vakantiekriebels niet onderdrukken en nam de proef op de som! Zij vloog naar Rhodos en huurde een auto bij, uiteraard, Sunny Cars! Benieuwd hoe zij veilig autohuur ervaren heeft? Lees snel verder!

Onder de indruk van hygiënemaatregelen

auto-controleren-2
Samen met de medewerker controleerde ik - met gepaste afstand - de huurauto.

De vliegreis naar Rhodos was even wennen vanwege het mondkapje, maar eenmaal geland had zij het vakantiegevoel te gelijk pakken. Het was tijd om de huurauto op te halen. De lokale wagenparkaanbieder verwelkomde haar van achter een spatscherm netjes met handschoentjes aan en een mondkapje op. Aan de balie nam zij het huurcontract door en tekende zij zelfs met een gedesinfecteerde pen! Aan alles was gedacht 😉

Tip van ons: neem voor de zekerheid je eigen pen mee om het lokale huurcontract te ondertekenen. Better safe than sorry!

Sunny collega Nadia was erg tevreden, want de hygiënemaatregelen werden hier enorm serieus genomen. Samen met de medewerker liep zij met gepaste afstand een rondje om de huurauto om te controleren op eventuele schade. En toen was het zover, haar vakantie op Rhodos kon écht beginnen.

De huurauto als safe space

rhodos-verkennen
Dit soort wegen zijn prachtig. En hier kon ik van genieten zonder me zorgen te hoeven maken!

Tijdens de vakantie reed zij met haar reisgezelschap lekker op hun eigen tempo naar prachtige zandstranden en baaitjes. Op zoek naar rustige dorpjes en niet-toeristische strandjes. Ideaal!

De huurauto was hun eigen ‘safe space’ en zo konden zij zich ook netjes aan de coronamaatregelen houden.

Vooral de vrijheid om te gaan en staan waar je wil vinden wij, maar ook veel van onze klanten op vakantie enorm belangrijk en daarom was die zorgeloze huurauto echt onmisbaar. In het buitenland rijden is toch anders dan in Nederland, maar met een all-in huurauto van Sunny Cars weet je dat je 100% verzekerd bent. Dat stelt je toch altijd gerust.

Ervaar het lokale vakantiegevoel

straatje-rhodos
Dit soort mooie straatjes, daar kan ik geen genoeg van krijgen!

Tijdens de vakantie bezocht Nadia verschillende leuke dorpjes en stadjes. Zo wandelde zij door typische Griekse straatjes en proefde heerlijke lokale gerechten bij de authentiekste restaurantjes. Met de huurauto vind je van die plekjes waar je dat échte lokale gevoel ervaart. Dat is voor haar elke keer weer die toegevoegde waarde van een huurauto tijdens een vakantie.

Hoe gek het ook is, óók in deze tijd heeft zij zorgeloos, veilig én in alle vrijheid kunnen genieten van haar vakantiebestemming. Vooral dankzij de huurauto en het zonnetje. Heb jij vakantiekriebels? Dan kun je tijdens deze nazomer met een gerust hart genieten van een fijne vakantie met huurauto. Waar wacht je nog op? Reserveer je huurauto.

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.