Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Bespaartip 10: Voorkom dat je ter plaatse niets meer te besteden hebt

Dat een vliegticket nogal in prijs kan verschillen weet iedereen. Maar dat je ook als je een auto huurt vaak flink kunt besparen, is minder bekend. Gedurende 10 weken geven we je iedere maandag een slimme tip om te besparen op je huurauto. Zo boek jij voortaan altijd de beste autohuurdeal.

Hoge waarborg

De waarborg van je huurauto kan behoorlijk oplopen. Voor sommige auto’s betaal je wel 2000 euro. Dat is slikken als je die informatie even gemist had. De waarborg wordt op je creditcard geblokt, waardoor je veel minder vrije bestedingsruimte hebt.

Check daarom vooraf altijd even in de huurvoorwaarden hoe hoog de waarborg is. En heb je ook gecontroleerd of er geen andere auto’s beschikbaar zijn waarvoor een minder hoge waarborg geldt? Op de website kun je heel gemakkelijk de huurvoorwaarden van verschillende auto’s vergelijken. Alles wat je hoeft te doen, is op ‘vergelijk’ klikken onder de auto’s die je met elkaar wilt vergelijken. Zo zie je razendsnel voor welke auto de gunstigste waarborg geldt. Je kunt natuurlijk ook gewoon een extra creditcard meenemen, of kiezen voor ons Geen waarborgpakket dat we op steeds meer bestemmingen aanbieden. Dan nemen wij de waarborg van je over en kun je je creditcard gewoon blijven gebruiken. Ook handig als je geen creditcard hebt maar wel een auto wil huren!

waarborg creditcard huurauto

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou