fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Fotoshoot Florida voor RED Magazine

Toen Nederland afgelopen winter onder een dik pak sneeuw bedolven lag vloog ik met 3 volle koffers nieuwste zomerkleding en accessoires (en minstens even veel goede zin) voor het blad RED naar de USA. Na aankomst op Miami airport spoedden wij ons in onze ruim bemeten huurauto van Sunny Cars, welke de komende dagen kleedkamer, koffiecorner, lunchroom, schuilplek voor regen dan wel zonneschijn én uiteraard  vervoermiddel zou zijn richting Miami Beach. Al eerder had ik in New York de straten met een minivan mogen verkennen dus criss cross cruisen door Collins Avenue en Ocean drive was geen enkel probleem. Ons hotel zat op 100 meter van het strand en  loopafstand van Lincoln Avenue (alwaar de leukste winkels en restaurants van Miami Beach) kortom  de perfecte hang-out voor ons team. En vanuit daar begonnen we de eerste dag met het scouten van de beste locaties voor onze zomerse shoots.

Eerste stop na het inchecken was het News Café in het Art Deco gebied van Miami Beach. Een steenworp afstand van Versace’s villa. Traditiegetrouw de beste plek voor een hapje en een werkbespreking.

Red Magazine huurauto Florida

In de dagen daarna reisden we van tropisch strand naar kosmopolitische stad, van moerasgebied naar shoppingmall en van trailerpark naar villawijk. Florida is lekker veelzijdig  en dus ideaal voor de verschillende modeseries die wij er gingen fotograferen!  Ik ben groot fan van de serie Dexter en rijden over wegen en straten die verdacht veel op plaatsen uit de serie doen denken wanen we ons even als figurant.

De tofste ervaring was de shoot in de Everglades. Zo’n 2 uur rijden vanaf Miami Beach. Dit uitgestrekte natuurgebied is een fijne chillplek voor gigantische alligators. Op een speciale airboat snelden we door het moeras tussen de beesten door alwaar ons Nederlandse model zich van haar beste kant liet zien.fotoshoot Florida

Na  een week keihard  werken, lachen (en zwemmen)  met super inspirerende mensen werd het tijd om weer huiswaarts te gaan. Terug naar de kou.  Hoewel het een werktrip betrof is een weekje  zon  toch een ontzettende energieboost  in zo’n koude winter.

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou