“Het rijdt fijner als je weet dat alles goed is geregeld”

Sommige gesprekken met onze klanten zijn zo leuk dat ze ons een smile bezorgen. Daarom delen we hun verhalen én uiteraard hun ervaring met een huurauto van Sunny Cars ook met jou! Anne en Marije bijten het spits af. Zij gaan graag op reis en hebben vorig jaar voor het eerst een auto gehuurd. Vanuit hun hotel maakten ze uitstapjes om het eiland Tenerife te verkennen. Ze kozen bewust voor Sunny Cars. “Het rijdt fijner als je weet dat alles goed is geregeld én we konden de auto zonder creditcard huren.”

Wil je ook Tenerife ontdekken? Reserveer dan je all-in huurauto via Sunny Cars.

marije-en-anne-gitp20200117sunny3_179-1sized
Marije en Anne ontdekten Tenerife met een huurauto van Sunny Cars.

Hoe zijn jullie bij Sunny Cars terechtgekomen?

“We zochten op internet naar een huurauto op Tenerife en kwamen al snel bij Sunny Cars uit. Wat ons meteen aansprak was dat alle verzekeringen bij de prijs zijn inbegrepen. Het was misschien niet de goedkoopste auto die we tegenkwamen, maar dat Sunny Cars een totaalpakket aanbiedt en dat we ter plaatse geen extra kosten zouden krijgen was voor ons een belangrijk punt. Je wil gewoon vooraf weten waar je aan toe bent. De website kwam ook vertrouwd over. Er staat veel goede informatie op en de reviews hebben we allemaal gelezen.”

Bij Sunny Cars huur je all-in. Krijg je aan de balie ter plaatse extra verzekeringen aangeboden? Lees dan hier waarom je nee zegt tegen deze extra’s. 

Wat is doorslaggevend geweest voor jullie keuze?

“De all-in service en het feit dat we een auto konden huren zonder creditcard. Dat kan bijna nergens en de meerprijs viel ons mee. Voor ons was het erg fijn, want we hadden toen allebei nog geen creditcard. Het voordeel is dat je dan ook geen waarborg hoeft te betalen. Toen we bij de balie aankwamen lagen alle papieren al klaar. We hoefden alleen ons rijbewijs te laten zien. De reviews op de website vonden we ook belangrijk. Het gaat ons niet zo zeer om het aantal sterren, maar om de inhoud. Je leert veel van wat andere mensen zeggen. We snappen goed dat je in al die slimme verkooptrucjes kunt trappen als je onvoorbereid aan de balie staat. Maar wij hadden daar in de ervaringen van andere klanten al over gelezen. Sunny Cars geeft zelf ook goede informatie. Ze waarschuwen je dat de kans aanwezig is dat lokale verhuurders je aan de balie toch nog van alles willen verkopen, maar dat je echt overal nee op kunt zeggen. Als je daar niet op geattendeerd wordt, ga je misschien toch twijfelen als je aan de balie staat. Maar het hoeft dus echt niet.”

“Ons hotel zat net buiten het centrum. We hebben de auto daarom veel gebruikt voor uitstapjes om het eiland te verkennen, maar ook om boodschappen te doen. Lekker makkelijk.”
15

Zou je weer voor Sunny Cars kiezen?

“O ja, zonder twijfel. We vinden het fijn dat we ons geen zorgen hoeven te maken over extra verzekeringen en ook niet over eventuele schades. Gelukkig is er niks gebeurd, maar het rijdt gewoon veel fijner als je weet dat alles goed is geregeld. Wij weten niks van verzekeringen, dus we weten ook niet waar we dan allemaal op zouden moeten letten. Fijn hoor dat Sunny Cars dat allemaal voor je regelt. Je wil gewoon geen gedoe.”

“Tenerife is best bergachtig. Achteraf hadden we beter een auto kunnen nemen met wat meer power. Dan rijd je toch wat makkelijker die bergen over. De volgende keer zullen we daar zeker op letten.” Zorg voordat je op reis gaat dat je de juiste huurauto kiest. Lees hoe je dat doet in onze blog over comfortabel reizen met een huurauto.

Waar gaat jullie volgende reis naar toe?

“We hebben nu een reis naar Mexico geboekt, maar dat vinden we toch een beetje duur en lastig met een huurauto. We gaan gewoon met de lokale bus. Maar daarna willen we een rondreis door Andalusië of Sardinië gaan maken. Daarvoor zijn we naar de Vakantiebeurs geweest om inspiratie op te doen, maar we weten nu al dat we dat met een huurauto gaan doen. Dan kun je lekker veel zien en ben je vrij om te doen waar je zin in hebt.”

Meer lezen over Tenerife of de andere Canarische eilanden? Lees dan onze blog over de plekken die je niet mag missen of reserveer alvast je huurauto.

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Debbie Paridaens vereijken

28 oktober 2023 | 7:59 pm | Reageer op Debbie Paridaens vereijken

is het mogelijk om een auto te huren zonder creditcard op 20 nov tot 29 nov ?

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Debbie Paridaens vereijken

28 oktober 2023 | 8:00 pm | Reageer op Debbie Paridaens vereijken

sorry vergeet te zeggen in malaga

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Jaap Van Sunny Cars

1 november 2023 | 11:25 am | Reageer op Jaap Van Sunny Cars

Hi Debbie, in Malaga is het mogelijk een auto te huren zonder creditcard. Boek hier een auto en bekijk de mogelijkheden: https://www.sunnycars.nl/auto-huren/malaga/.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.