fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Tips van golfreis-expert Adri: Curaçao

Om de beste reistips te verzamelen interviewen we elke maand een expert uit de Smile Society, onze best verkopende reisbureaus. Deze week lees je welke bestemming Adri Hendriks van Golftime Travel aanraadt voor een heerlijke (golf) vakantie.

Adri Hendriks Golftime Travel Curaçao

Goedemiddag Adri, als er nu een klant belt en die vraagt aan jou: “Waar moet ik heen op golfvakantie?”, wat zou jij hem dan aanraden?
“Curaçao.”

Curaçao, dat is een niet alledaagse golfbestemming toch?
“Klopt, veel mensen kennen het eiland van de witte stranden en de gekleurde huisjes. Maar weinigen kennen de golfkant van Curaçao, dit maakt het een super bestemming. Door het ontdekken van deze kant zal Curaçao alleen nog meer veelzijdiger worden.”

Klinkt goed.Misschien een overbodige vraag, maar ben je zelf ook al op Curaçao geweest?
”Jazeker, ik ben de afgelopen vier jaar met mijn familie naar Curaçao geweest om daar de feestdagen door te brengen. Ik ben van huis uit een voetballer maar op een gegeven ogenblik kijk je om je heen om toch nog sportief te kunnen zijn en zo heb ik een passie voor golf ontwikkeld. Toen ik op Curaçao was ben ik naar de verschillende banen gegaan, de schoonheid en de kwaliteit van de banen hebben mij verrast. We moesten Curaçao gewoon opnemen in ons reisaanbod.”

Vastbeslotenheid loont dus echt?
“Ja. Inmiddels hebben wij twee accommodaties die wij aanbieden op Curaçao, beide accommodaties hebben hun eigen 18 holes golfbaan. Daarnaast is er nog een andere baan de Curacao Golf & Squash club (9 holes). Dit is een baan die is aangelegd voor de Shell mensen destijds, het heeft nog een koloniale uitstraling die je als golfer niet mág missen. Uniek!”

Wat is de mooiste hole van het eiland?
”Dat moet hole 5 zijn van de Blue Bay golfbaan. Hole 5 (par 3) is de signature hole waarbij je over de Caraïbische Zee naar beneden naar de green moet spelen. Een goede inschatting van welke club je moet gebruiken is hier cruciaal. Omdat de green beneden je ligt ben je gauw geneigd een andere club te nemen dan normaal, maar pas op: te kort betekent dat je bal vaak of tussen de rotsen of in het water ligt.”

curacao golfspeler op baan

Wow! Ik zie het helemaal voor me. Hoeveel ballen ben je zelf daar al verloren?
“Haha in het begin meer dan nu. Ik ken deze hole door en door dus ik weet wat te doen. Het is wel grappig wanneer ik met vrienden speel die daar voor het eerst komen, dat zij denken te weten hoe het moet….maar voordat je het weet is de gehele ballen voorraad naar de haaien!”

Hoe zit het eigenlijk met het vervoer ter plaatse van de golfers?
“Wij bieden golfreizen aan in Europa en ver daarbuiten zoals Dubai, Zuid Afrika en Curaçao. Wanneer mensen een reis boeken dan zit er ook altijd een Sunny Cars huurauto bij. Natuurlijk wanneer de reizigers naar de Ardennen gaan dan hebben zij hun eigen auto.”

Dat moeten dan wel grote auto´s zijn?
“Klopt, 90% van onze reizigers neemt hun eigen golftas mee dus die hebben een grote auto nodig. We kunnen de mensen eigenlijk altijd goed faciliteren met een bijpassende auto.”

Waarom moeten mensen eigenlijk voor Golftime Travel kiezen?
“Omdat wij de beste zijn in onze service. Wij kunnen de klanten een golfreis op maat aanbieden. Heeft de klant specifieke wensen? Geen probleem. Wij begeleiden en adviseren de klant door het gehele proces heen. Zo bouw je een zeer goede band op met de klant die daardoor de volgende golfreis ook weer bij ons hun reis gaat boeken. De mensen waarderen de moeite die wij erin steken om hun reis tot een onvergetelijke reis te maken.”

Klinkt goed Adri! Heb je voor dit jaar zelf nog golfplannen toevallig?
“Natuurlijk. Dit jaar geen Curaçao, maar gaan we naar Dubai om de feestdagen door te brengen met de gehele familie en om natuurlijk deze Golftime Travel bestemming verder te ontwikkelen.”

Een combinatie van zaken en pleasure klinkt als een succes! Dank je wel voor je antwoorden en wie weet tot op de green.

Heb je zelf tips over golfen op Curaçao deel ze dan met ons. Wil je zelf Curaçao ontdekken in een comfortabele Sunny Cars huurauto? Dan hebben we twee partners ter plaatse waarbij je een Sunny Cars huurauto kunt reserveren.

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou