fbpx

Een all-in auto huren bij Sunny Cars? Naar sunnycars.nl

Bespaartip 7: Hoe je minder betaalt voor meer auto

Dat een vliegticket nogal in prijs kan verschillen weet iedereen. Maar dat je ook als je een auto huurt vaak flink kunt besparen, is minder bekend. Gedurende 10 weken geven we je iedere maandag een slimme tip om te besparen op je huurauto. Zo boek jij voortaan altijd de beste autohuurdeal.

Ga je de bergen in met je huurauto? Kies dan liever voor een maatje meer. Een auto met meer vermogen rijdt prettiger in de bergen én hij doet dat veel zuiniger dan een kleinere auto. Zo betaal je aan het eind van de rit dus in veel gevallen minder voor meer auto! Odiel van Femme Frontaal schreef speciaal voor ons een blog over rijden in de bergen.

Een 4×4 biedt uitkomst, maar ook andere auto’s met wat meer vermogen zijn beter dan een autootje met minder paardenkrachten. Auto’s met minder dan 100 pk zijn af te raden.

Rijden in de bergen huurauto tip

Sunny Cars

Wij regelen autohuur van A tot Z.

Heerlijk uitkijken naar een vakantie vol plezier, zorgeloosheid en avontuur. Met een huurauto op je eigen tempo op pad gaan om de leukste plekjes te ontdekken, met het fijne idee dat je all-in verzekerd bent. Dát is pas genieten! Ons team van experts geeft je volop tips & tricks rondom het ontdekken van je bestemming met een huurauto van Sunny Cars. Rent a smile!

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Reacties

Van der Veen Autogroep

7 juni 2017 | 8:26 pm | Reageer op Van der Veen Autogroep

Dank voor de goede tips:)

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

H. Gorissen

17 april 2017 | 12:33 pm | Reageer op H. Gorissen

Ben op zoek naar huurauto 28 jul Catania retor 8 aug trapani. Zie dat prijzen nu relatief hoog zijn ( in 2 weken stijging 100 euro small, economyclass). Sta open voor goede aanbieding/prijsallert komende maand. Maar nu vermelde prijs te hoog.

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

18 april 2017 | 10:00 am | Reageer op

Beste meneer/mevrouw,

De prijzen kunnen inderdaad stijgen naarmate het aanbod schaarser wordt. Onze autohuurexperts op de reserveringsafdeling kunnen goed adviseren om de beste prijs te krijgen. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0235699696.

Met hartelijke groet,
Pieta

Plaats een reactie

* Nodig om een reactie te plaatsen.

Misschien ook interessant voor jou